Dålig dag, skojar du med mig?



Jag tyckte att min morgon var kass, men jag hade inte tänkt mig att oturen skulle förrtsätta! På morgonen hände ju följande:


- Jag försov mig
- Hann bara få i mig 5 skedar flingor och lite banan till frukost, så fick slänga med en macka till skolan
- Hann inte sminka mig, så fick göra det i bilen
- Jag fick med mig maten, men inga bestick
- Fick med mig träningskläder, men inga skor
- Bara slängde på mig några kläder, eftersom jag försovit mig. Tänkte att det är väl inte hela världen bara idag, men sen kommer jag till skolan och så är det skolfoto

Sedan när jag trodde det inte kunde hända nåt mer, hände följande:

- Jag går på svenskalektion, hittar sedan inte min nyckel. Som tur var satt den i låset till skåpet
- Skulle lösa in mitt gamla busskort eftersom det fortfarande var pengar på det, det var sista dagen idag, men jag glömde det hemma såklart
- Vi tar fel buss från skolan och missar därför bussen vi skulle byta till, får vänta på nästa buss
- Det regnar
- Jag hinner inte träna gruppen, eftersom jag kommer med bussen precis när träningen börjat och jag har inte ätit. Jag skulle inte heller komma hem från träningen sedan, eftersom det inte gick någon bra buss och ingen kunde hämta mig

Jaa usch vilken dag! NU är jag iallafall hemma. All otur slutade med att jag struntade i träningen och bara åkte hem, så nu ligger jag här i sängen med datan i knät. Ikväll ska jag verkligen inte göra någonting, bara ta det lugnt och varva ner. För att inte vara FÖR negativ vill jag nämna några saker som var bra med dagen:

- Det går mycket lättare med den nya klassen nu. Spänningen släpper och alla börjar vara sig själva mer. Detta gör att allt blir mycket roligare!
- Det var inte jag som inte visste att det var skolfoto idag, ingen visste
- Vi gick och köpte choklad när vi var sura för att vi tagit fel buss och var tvugna att vänta
- Jag kom ihåg att bädda sängen och det har ännu inte blivit stökigt i mitt rum
- Jag är inomhus, i mitt rum och det regnar ute. Jag är lycklig för att jag inte är ute just nu

PS. När jag kom hem och skulle dra på mig mjukisbyxor märkte jag att jag haft mina pyamasshorts på mig under legginsen hela dagen, så det kan bli! Tur att det inte märktes iallafall.


Hm

Usch vilken morgon! Självklart försover jag mig den dagen jag inte får försova mig. Jag skulle hinna ta med mig mat till skolan, eftersom jag inte hinner hem mellan skolan och träningen. Jag fick med mig maten, men inga bestick. Sedan skulle jag ha med mig träningskläder och de fick jag med mig, men inga träningsskor. Jag hann knappt äta frukost, så jag fick slänga med mig en macka till skolan och jag hann inte sminka mig, så det fick jag göra i bilen.

Helvette! Nu fick jag precis reda på att det är fotografering också. Skit!!! Nu orkar jag inte mer, hörs sen...


Sunday night, sleep tight

Är supernöjd med mitt rum! Nu är det iprincip klart, det är bara lite småsaker kvar. Jag verkligen älskar mitt rum. Här kan jag vara ensam om jag vill och det är tillräckligt stort för att ha hit folk. Det är något jag verkligen värderar högt.

Har grejat hela dagen så jag är helt slut. Sitter och kollar på Vänner och käkar persika, men nu ska jag snart sova.

Om några dagar kommer det bilder på rummet!


Sunday morning, rain is falling

Herregud vilket väder det var inatt. Jag vaknade mitt i natten av att det åskade och regnade så det dånade i hela mitt rum. Nu är det iallafall lite bättre väder, fast för mig spelar det ingen roll vad det är för väder, eftersom jag är inomhus. Jag håller på att göra en storstädning i mitt rum så kan kan byta klädsel på soffan och greja iordning lite till. Om jag får säga det själv blir det faktiskt riktigt bra, är skitnöjd än så länge och det kommer bli ännu bättre när jag ändrar klädsel på soffan.

Här har ni en liten smygtitt på mitt rum:


Nu ska jag sätta igång igen!


Älska Ikea!

Det har varit en heldag på Ikea idag, underbart! Jag håller på att greja om i mitt rum och hade lite småplock kvar att köpa, så jag och mamma gav oss iväg. Det är allt detta "småplock" som gör den stora skillnaden. Alla små ljusstakar, lampor, kuddar och annat roligt. Det är de grejorna som gör rummet. Det är precis de sakerna jag köpt idag, närmare bestämt:

- En tjock list (Hylla kan man också kalla det. Har den över sängen eftersom jag inte har nåt nattduksbord)
- Svarta förvaringslådor
- Två bordslampor
- En golvlampa
- Kuddar
- Krukor
- En tv-bänk
- Ett överkast
- En matta
- Tonvis med ljus och ljusstakar

Har redan plockat in en del av grejorna i rummet och jag är grymt nöjd! Visar er när rummet är helt klart. Imorgon ska jag försöka sy den sista gardinen och byta soffklädsel.

Men nu ska jag sova, godnatt!


Det är dags för fredagsmys!



Snart blir det fredagsmys och Maja sover nog här inatt. Hoppas ni får en bra kväll!

Kvällsbok

Regnet fullkomligt öser ner nu! Vi sitter i skolan och väntar på att åka hem. Vi har vart och köpt godis och sånt, för ikväll blir de film-mys! Det blir antagligen Linas kvällsbok, eftersom två utav oss har sett den och var MYCKET olika åsikter om filmen. Ikväll blir det alltså upp till bevis, då vi ska se hur den verkligen är.

Vad tycker ni om Linas kvällsbok?


Tillbaka i skolan

Precis som rubriken säger är jag nu tillbaka i skolan. Första lektionen vad CAD, skitskoj! För er som inte vet vad det är så berättar jag att det är när man grejar med ritningar och designprogram på datan och ibland på papper. Nu har vi håltimma så jag Madde och Elin sitter i cafeterian och nördar. Har en hyfsat lång dag idag, vi slutar 15, men åker inte hem förrän 16. Det som är positivt är att vi har roliga lektioner idag, CAD, Estetisk verksamhet och Datorkunskap.

Yes, yellow.

Sitter nu i soffan med brorsan och borde egentligen äta middag, så jag hinner till träningen, men tänkte uppdatera lite snabbt istället. Idag har jag varit hos tandläkaren igen, woho. Nu har vi fått skoldatorern! Ni kan inte gissa vilken färg det är på dem? Nej, för de är gula. GULA. Av alla färger i regnbågen väljer de att vi ettor ska ha gula datorer, hm.

Nu ska jag äta paj och sedan träna med Madde!



Haha, ja den har webbcam. Jag och Madde (och Elin) väntar på skjuts hem.

Födelsedagsbarnet



Det har varit en fin fin födelsedag!
Skoldagen gick bra, jag börjar komma in i rutinerna nu. Efter skolan hann jag hem en snabbis innan jag åkte iväg till tandläkaren, typiskt att de lägger besöket på min födelsedag. När jag äntligen var klar hos tandläkaren åkte jag hem och firade födelsedagen med familjen. Det blev kinamat, prinsesstårta, presenter och film. Fick massa fina grejor, tack så mycket! Nu ska jag iallafall sova och ladda för imorgon. Slutar 12.00 imorgon och måste vänta kvar till 15.00 för att få datorn, men men, jag ska ju inte klaga, får ju en dator. Det får bli plugg, fika och en massa prat, då kan man lätt slå död på 3 timmar.

Godnatt och tack till alla som gratulerat mig idag! <3

PS

Opps. Glömde säga att jag fyller 16 år imorgon! Weeho :)

Blir nog inte så himla mycket firande eftersom jag inte har mycket släkt alls, jag får nöja med familjen, men det är inte fy skam. Imorgon har jag även tid hos tandläkaren kl.16:20, självklart bara eftersom det är min födelsedag.

(En annan sak, som inte är viktig på något sätt, men om någon tycker om skadegläjde är detta något för er. Öppnade kylskåpet förut och gissa vad som hände? Ett okokt ägg trillade ner och gissa vad detta resulterade i? Äggröra över hela golvet, jajemen!)

Skoldagar och datorer

Ännu en dag i den nya skolan avklarad och det känns faktiskt riktigt bra! På onsdag får vi våra datorer (som vi får av skolan) och det känns jättekul. Detta är självklart positivt för bloggen, eftersom jag kommer ha min data med mig hela dagen, så kanske blir det lite bättre updatering i framtiden. Hann precis hem från skolan för att hinna med min träning idag (friidrott), men hann inte träna gruppen (tränar en grupp med små barn). Synd, jag som tycker det är så roligt.

Nu ska jag lägga mig och sova för att orka med imorgon! Sov gott <3

Changes

Jag har kommit på en sak. Jag har aldrig gjort någon riktigt stor förändring i mitt liv. På 16 år har jag inte förändrat mitt liv speciellt mycket, förrän nu. 

* Jag gick på dagis 200m hemifrån, lärde känna alla där.
* Började i en liten byskolan. Jag kände redan de flesta från dagis. Skolan låg bara ca 200m från mitt gamla dagis och 400m hemifrån. Där gick jag fram till jag skulle börja högstadiet.
* Började högstadiet och detta blev en liten förändring. Jag visste vilka de flesta var sedan innan och det enda som var annorlunda var att istället för att gå 400m till skolan, fick jag nu åka buss i 5 minuter.

Och nu kommer den stora förändringen, gymnasiet kallas den.

Jag har nu gått från att känna alla till att känna fem på hela skolan
Från 5 minuter med en buss till ibland 1,5 timmar med tre olika bussar
Från en stad jag kunde utantill till en stad där jag aldrig varit tidigare

Nu är det inte så att jag säger att förändring är något dåligt, men jag säger att det ibland kan vara förvirrande. Förvirrande och i detta fallet roligt. Jag är övertygad om att det kommer bli bra tillslut.


"Söndagsinlägg"

Ännu ett sånthär tråkigt "söndagsinlägg". Att jag aldrig lyckas hitta på något roligt på söndagar! Tror det är en hemlig regel att mina söndagar ska gå till att vara hemma och skrota, så måste det vara. Ingen rolig bild har jag till er heller, detta är katastrof.

Nu ska jag iallafall göra lite nytta, hjälpa pappa att klippa gräsmattan och sen blir det nog lite pyssel i rummet.

Joo föresten! Undra om det är någon som blir 16 år på tisdag? Undra om det är jag? Huh, jag blir stor.

NRJ

Dålig uppdatering de senaste dagarna. Detta beror på att det är så mycket nu, så himla mycket nytt med skolan och resten. Nu börjar jag fatta att jag går på gymnasiet, men det är inte riktigt hemma än, det kommer nog ta ett tag.

Igår va en riktigt lyckad dag! Efter skolan åkte jag och Madde in till Göteborg, där vi träffade Sandra, Felicia, Maja och Icka på Liseberg. Tillsammans med 11.000 till kollade vi på NRJ in the park och kvällen var grym.

Allt för nu, tack och hej...

Liten etta igen

Då var min första skoldag slut. Jag tycker att det var en mysko känsla att komma in i skolan, sätta sig och försöka smälta att "här ska jag gå i 3 år". Jag kommer säkert fatta tillslut. Vi träffade mentorerna och klassen, en riktig killklass. Imorgon blir det något slags femkamps-aktigt för att lära känna varandra och på fredag börjar vi med schemat, detta kommer bli bra!






Overkligt

Idag börjar jag gymnasiet! Det känns helt overkligt och jag har inte fattat det ännu, även om jag åker om ungefär 3 minuter. Hyfsat nerös är jag nu, men det kommer bli skitbra! Önska mig lycka till, nu ska jag kila.


Frillan



Passar på att visa upp min nya frilla. Har ändrat min raka lugg till snedlugg, klippt upp hela håret och toppat.

Vad tycker ni?

Skola och nytt hår

Jag har nästan inte fattat att jag börjar skolan i övermorgon, detta betyder att jag bara har 2 små dagar ledigt kvar, det är sjukt! Det är mycket blandade känslor måste jag säga. Spännande att börja skolan, men jag vill fortfarande ha sommarlov. Jag kommer sakna alla som jag inte går med längre, men det kommer bli grymt med nytt folk. Ni ser, upp och ner. Nu sitter jag hos Maja och vi pratar om allt och inget som vanligt.

Jag var föresten och klippte mig förut! Jag tror att jag blev nöjd, men inte riktigt säker. Jag måste hem och duscha ur allt klet som frisörerna alltid envisas med att smeta i håret, jag hatar sånt.

Sommaren med Göran

Okej, nu ska jag ta och berätta lite. Igår var jag trött som en gris efter två mycket roliga dagar med Maja och Elin.
Vi lånade Majas farmors lägenhet och sov där fre-lör. Våra dagar bestod av shopping, lunch, shopping, bio, glass framför tv'n.

Vi gick och kollade på "Sommaren med Göran", en riktigt rolig film med humor som är lätt att förstå. Jag tycker det är så mysigt med bio, även om man inte känner alla där så sitter man ändå och skrattar åt samma saker tlllsammans, go stämning. Så den filmen får ni ta och gå och se!

Idag har jag inte direkt något planerat, ska nog vila mig lite, gå runt och greja hemma.


Back home

Nu är jag hemma igen, det är allt ni får veta just nu, eftersom jag är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna.

Borta, hemma och borta igen

Tillbaka hemma efter några riktigt roliga dagar. Jag, Maja och Sandra tog tåget till Göteborg igår och hade skitskoj! Vi körde laserdome, badade en snabbis och gick på bio. Vi kollade på L.A Gigolo och jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska säga om den filmen. Den va inte skitbra, inte skitdålig, den va helt okej. Handlingen va lite mysko, den innehöll ungefär 30 sexscener (där man önskat att man slapp se för mycket) och slutet va kasst, ni fattar, det va inte den bästa jag sett. De ska dock ha ett stooort plus för att Ashton Kutcher var riktigt snygg i filmen och att han inte klädde sig direkt dåligt. Nog pratat om filmen, det blev iallafall en lyckad dag i älskade Göteborg. Idag har vi åkt in till stan hos Sandra och kollat runt lite och jag har även hunnit med att träna idag.

Nu måste jag gå och packa rumpan av mej! Imorgon drar jag iväg igen.

Bye bye baby

De små va så himla duktiga på träningen (friidrott) igår! Både deras och min träning gick riktigt bra.

Idag har jag faktiskt inte fått gjort så mycket, än! Har packat och gått runt och skrotat för om några minuter åker jag till Sandra med henne och Maja. Kommer att sova där 2 nätter, så uppdateringen blir dålig. Men men, så är det ibland.
Hörs när jag kommer hem!


Lugnt

Maja är här nu och vi har gjort pizza, mums. Idag har vi bara tagit det lugnt, men imorgon blir de full fart, då vi drar till Sandra och hennes nya hem! Om en stund ska jag iväg och träna de små för första gången efter uppehållet, ska blir riktigt roligt. Det blir även träning för mig själv efteråt, ska bli himla gött.


Fixerat!

Jag blir så förbannad! Satt och kollade lite på en film igårkväll, i brist på annat att göra. Det slog mig hur utssendefixerat allt verkligen är. Visserligen var det en såndär super-amerikansk collagefilm, men fortfarande, måste de kalla en tjej som ser precis ut som alla andra (och kanske till och med var i det smalare laget om man ser till verkligheten) tjock? Det kommer nog ett inlägg om detta någon gång, jag blir förbannad bara.

Well, goodmorgning again

Gårdagen avslutades med bad och våfflor, underbart. Idag hade jag tänkt få gjort lite i rummet och kanske hitta på nåt mera sedan. Puss på er!



Alltid vi

Bästa kvällen

Steg upp efter en superdag för ett tag sedan! Träffade tjejorna hemma hos Elin och vi hade som vanligt grymt skoj! Gick på promenad, lagade mat och var ute i solen. Kvällen avslutades med att alla somnade i en säng, ja, det var ganska knött. Maja på golvet och Sandra gick ut och sov någon gång på morgonen, jag hade inget täcke så jag sprang runt och letade efter en filt mitt i natten, jag hittade en och kunde därför sova bort hela morgonen. Vid 11 åt vi frukost ute på altanen och det var döhett, precis som det har vart hela dagen. Så vi har solat och tatt de lugnt. Om en stund kommer Robin hit och vi tjejor ska nog dra om ett tag.



Goooood-morning

Idag blir det ingen bild, jag har inte fått på mig riktiga kläder ännu. Jag gick upp ur min (underbara) säng runt 11-tiden och sen dess har jag ätit frukost, duschat och grejat lite. Nu ska jag måla naglarna och sen bär det av till Elin där jag sover inatt! Ha de underbart så länge.

Den sjätte augusti

Det blev ingen träning idag heller, men en snabb sväng på stan! Köpte en t-shirt på Gina Tricot, en sådan randig som "alla" har. Känns verkligen tråkigt att köpa den när så många redan har den, men kunde helt enkelt inte hålla mig när jag såg den vit/brun randiga, supermysig! Efter stan träffade jag äntligen Maja igen, hon har vart i sin stuga i Härnösand i tusen år. Vi hade en hel att prata om nu när vi inte setts på så himla länge, även om det har vart relativt dött här hemma, inte så mycket action på sistone om man säger så. Vi tog en långpromenad, åt middag, pratade, åt glass, tog en sväng in till sjön. Haha, visst låter vi lite som ett par... Middag och långpromenad, de är grejer det. Hade iallafall skitmysigt som vanligt. Ikväll blir det till att ta det lugnt, puss på er!


Klar för en liten sväng till stan



Nya tröjan

Den femte augusti

Har grejat i rummet hela dagen! Sängen kom idag och har röjt undan en hel del nu, så det tar sig allt! Imorgon får vi se vad som händer, hade nog tänkt att hinna med att träna. Kände mig lite hängig idag, så blev tyvärr ingen träning för mig idag, men imorgon kanske!

Nu blir det förska natten i min nya säng, weei!

Den fjärde augusti

Idag blev det en tur ut till havet där vi tog en promenad och fikade, för att sedan åka hem och äta middag. Gästerna åkte iväg vid 6 och då bestämde jag mig för att ta tag i rummet lite, så jag satte upp en stång till ett drapperi. När jag äntligen blivit klar med det, satte jag mig vid tv´n, käkade macka och kollade på inredningsprogram (Top Design) med mamma resten av kvällen, mys. Nu hade jag tänkt att läsa en stund och sen slockna. Imorgon ska jag upp hyfsat tidigt och röja undan lite i rummet, för gissa vad? Imorgon kommer den nya sängen, yes!

Gäster

Har haft en riktigt trevlig eftermiddag och kväll. Gästerna kom vid 6 och kvällen har ju såklart spenderats med dem. Riktigt roligt att träffa alla, var sjukt länge sedan! Nu blir det iallafall sängen för mig, imorgon får vi se vad som händer.

New design

Har ny design på bloggen nu, tröttnade helt enkelt på den gamla. Vad tycks?

Noll koll och besök

Yes, nu var det alltså måndag. Eller? Jag har ingen koll längre, helt underbart när man inte behöver bry sig.  Idag har jag städat upp lite i mitt rum, eftersom det kommer hit folk om några timmar. Mammas kompis, hennes man och deras dotter kommer hit och stannar här inatt. Har inte träffat dem på massa år, så det blir spännande.


Såhär ser jag ut idag

Lägg märke till: Att min garderob är svart nu!
Lägg inte märke till: Röran i mitt rum som ni ser lite av

Sovmorgon och snabb-bad

Har inte hunnit skriva något sedan fredags kväll, har vart fullt upp. Gick iallafall upp tidigt och sålde GT i lördags, sedan bar det va till Madde för att träffa tjejorna. Jag, Madde, Sandra och Elin tog en rejäl promenad och kollade på film med Gustaf och Daniel, skitkul! Tillslut blev det dags för Elin, Daniel och Gustaf att åka hem och jag och Sandra stannade kvar och sov hos Madde. Vid halv 11 nästa dag (idag) vaknade Madde och Sandra och jag tog mig ur sängen en och en halv timme senare... heh. Tillslut fick vi iallafall ätit lite frukost och bestämde oss för att det var dags att åka in och bada, så så blev det. Vi tog en sväng förbi Gustaf och hämtade upp Daniel för att åka in till sjön (Gustaf skulle greja, så vi kidnappade Daniel en stund) Det var skitkallt i vattnet så det blev en snabb tur. Efter vår bad, som knappt kan kallas bad eftersom jag var i ungefär 3 sekunder, åkte vi och lämnade Daniel, va hos Gustaf en stund. Sedan blev det middag hemma hos mig och sen slökväll i soffan.


RSS 2.0