Woke up "early"

Härligt med en riktig sovmorgon! Gick upp 12.00, reste mig upp ur sängen och lyckades sträcka till något i vaden. Det gjorde ganska ont och kunde inte gå riktigt. Fick såklart lite halvpanik eftersom jag har skolavslutningen imorgon och jag måste kunna gå riktigt då! Tur som man har gick det över efter en liten stund. Inte nog med detta, hade ont i halsen också. Jag gick därför till köket, fixade iordning en rejäl frukost/lunch och drack massa te, så nu känns det bättre. MIn dag kommer nog gå till att... om jag ska vara ärlig har jag ingen aning om vad jag ska hitta på idag, förutom att ladda inför imorgon. Jag klurar ut något!

Har varit och kollat vädret för imorgon och det ser ut som att det blir helt okej. Kanske lite regn när vi beger oss hem från Lingatan, men det funkar. Känns så himla sjukt att sluta nian, lämna alla människor. Okej, jag kommer inte lämna dem, men det kommer kännas konstigt att inte gå i skolan med dem längre. Har fått så många underbara kompisar som betyder hur himla mycket som helst, det är klart att jag inte vill "lämna" dem. En sak är säker iallafall, jag kommer grina på Lingatan. Även om jag vet att jag kommer se iallihopa igen, så kommer det kännas ledsamt. Fast nu ska jag inte vara för negativ! Jag börjar ju gymnaiset sen, det kommer bli hur spännande som helst, nytt. Nytt folk, nya lärare, ny skola, ny stad, nya ämnen, nya rutiner. Fast vet ni vad? Även om det blir nytt, spännande och roligt med gymnaiset så är allt jag vill ha just nu - SOMMARLOV!!!¨

Kommentarer
Postat av: ronja

sv: hihih aah :D hahaha :D ja kan prenumerera på din om du gör de på min?=)

2009-06-16 @ 13:23:04
URL: http://runjas.blogg.se/
Postat av: H - DeadKidWalking.blogg.se

sv: ncie

har sommarlov så ska sola och så ;D

2009-06-16 @ 13:38:06
URL: http://deadkidwalking.blogg.se/
Postat av: sarina

Sv:Ja lr hur heh :D min dag har varit bra sj?=)

2009-06-16 @ 13:47:07
URL: http://sarinareza.blogg.se/
Postat av: Anonym

Göttans!



vi kan grina tsm lisa! ;)

haha , kommer sakna allt folk, men håller med dig,

vill ha sommarlov nu! ;) <33

2009-06-16 @ 14:05:44
Postat av: sarina

Sv:Aha roligt vad sent ni fick er sommarlov :P

2009-06-16 @ 14:12:30
URL: http://sa
Postat av: H - DeadKidWalking.blogg.se

sv: haha okej ;>

2009-06-16 @ 14:21:33
URL: http://deadkidwalking.blogg.se/
Postat av: Glassen

Hej!

Hoppas allt är bra med dig! Vill bara tipsa dig om att medlem på den nya succén http://www.sommarglass.com/?r=2 var med och tävla om playstation3, sims3 och få Glass-checkar skickade till din mobil helt gratis!

2009-06-16 @ 14:56:09
URL: http://www.sommarglass.com/?r=

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0