Connected

Min mycket försende julklapp har nu äntligen kommit, jag äger numera en Samsung Galaxy Spica. Just nu sitter jag och försöker få till Spotify i mobilen, håll tummarna för att det lyckas utan en massa krångel!

Heldag

Tillbaka hemma efter en riktig heldag med mina tjejor. Dagen startade med att jag försov mig en aning, men som tur hann jag i tid till att Elin och Madde kom och hämtade upp mig. Det bar av till stan för shopping och det blev även en väldans massa tjejsnack, så kan det gå. Någon gång sent på eftermiddagen kände vi tillslut att det var nog, så vi drog hem. Vi hann bara hem och hoppa i myskläder och dra med oss några grönsaker, eftersom det väntades filmmys med grönsaker och dipp hemma hos Maja. Filmen, som hette "Smala Susie", var en salig blandning av tröga och ibland ganska dåliga skämt som på något sätt blev otroligt roliga. En riktigt mysig film tycker jag, se den.

Nu hoppar jag snart ner i sängen!


Hit the gym

Nu känns det mycket bättre. Jag kom hem från gymmet för några timmar sedan och det är otroligt hur mycket bättre man får när man tränat. Fattar inte hur jag klarar mig utan att träna.


Jag har hajat till - 2010.

Det har precis gått upp för mig att det är 2010, grattis det tog ett tag? Vad jag menar är att det inte är förrän nu jag verkligen hajar till att det är ett NYTT år. På nyårsafton kratsade inte kvällen runt att det skulle bli ett nytt år, jag var för upptagen med alla underbara människor runt mig. På sätt och vis är det skönt med ett nytt år, eftersom man kan lämna lite saker bakom sig och ta nya tag. Jag skulle dock inte säga att jag vill glömma något som hända 2009. Men ett nytt år känns som en nystart.

Under 2009 har jag: Blivit singel (och sökande? eller hur går låten :] ), varit omringad av en massa underbara människor, gått på bio en massa, spelat volleyboll, dansat, tränat friidrott, tränat friidrottsgruppen, gått i nian och haft grymt roligt, varit i solvik och på lingatan med hela nian, oförglömligt är min kommentar till det. Sedan har jag ju också börjat gymnasiet och allt vad det innebär, herregud det innebär en massa. En ny vardag, nya lärare, ny klass, hitta sin plats. Jag skulle faktiskt vilja säga att det har gått hyfsat bra! Oftast är jag ganska bra på förändringar och att anpassa mig till nya situationer, så gymnasiet har gått som en dans, haha nästan iallafall.

2009 var ett händelserikt år, men jag skulle inte vilja säga att 2010 varit så spännande hittills. Jag har mest varit uppe hela natten, sovit länge och vart med mina tjejor. Har även mått lite dåligt eftersom jag inte tränat på länge. jag mår helt enkelt inte bra av att inte träna, endorfiner behöver jag. Därför ska jag "skaffa" lite sånna ikväll, jag och två kompisar drar opch gymmar, efterlängtat.

Ha en bra dag, det ska jag!


Nyår och annat

Hoppas att alla hade en skitbra nyårsafton! Min var riktigt bra faktiskt. Var på fest hemma hos en kompis med massa kompisar och några nya människor. Känns sjukt att det är 2010 nu, vart tog tiden vägen? Det känns som att det nyss var sån uppståndelse för att det skulle bli 2000-talet, men det var ju för sjutton 10 år sedan nu! Herregud säger jag bara, jag blir stor.

Föresten gick det bra hos frissan, så jag är glad. Har tyvärr ingen bild, men det kommer väl. Håret blev lite mörkare, en ljusbrun/mörkblond nyans.

Ikväll ska jag ta det riktigt lugnt och vila. Jag har inte sovit bra sedan nyårsafton. Fråga mig inte varför, men en kompis sa att det har varit nymåne och det ska tydligen störa sömnen. Vem vet.

RSS 2.0