Fredagsmys

Är precis hemma från stan, jag och mamma tog en liten sväng. Fick köpt ny säng som kommer nästa vecka, 120cm, yes! Hittade även lite ljus och kuddar till rummet. Jag har inte grejat något på rummet än idag, tror inte jag ska göra något nu heller, men imorgon får jag kanske lite tid till det. Har inte hört något om sommar/xtrajobbet än, antagligen får jag det inte. Lite trött på att de är så dåliga på att höra av sig bara, så har det varit hela tiden med det stället. Vi får väl se hur det blir! Nu blir det iallafall fredagsmys hemma.


Morning

Godmorgon på er allihopa! God-lunch skulle nog passa bättre att skriva nu föresten, klockan är ju snart 2! Nu börjar jag bli trött på att bara gå hemma, jag måste hitta på något. Har ju sprungit runt i myskläder, helt ofixad i flera dagar nu, så jag känner att jag behlöver rycka upp mig lite och göra något. Dock har jag ju kommit en bra bit med rummet under mina segdagar, så jag ska egentligen inte klaga. Så vi får la se om jag lyckas hitta på något vettigt idag!

Sängen nu

Kuddarna är klara nu och jag har nästan, nästan gjort klart gardinerna och drapperit till rummet! Riktigt nöjd med dagen faktiskt, även om jag bara gått runt och skrotat här hemma. Det är så himla mysigt när det är skitväder ibland, men nu börjar jag faktiskt bli lite halvtrött på det. Behöver lite sol och bad tror jag, och träffa lite folk, som jag saknar så mycket nu. Jag pratar om alla underbara från 9an, får se till att träffa dem snart. Alla kommer ju gå i skolor på olika håll nu till hösten, så det blir till att hålla ihop ändå.

Nu blir det sängen för mig, innan jag trillar ihop på golvet.


Lillen

Här har ni bilder på Figge, som jag lovade.





Kan ju passa på att säga att jag har målat garderoben och skrivbordet igen, så nu blir det att sy!


Figge

jag fick målat lite igår, så det tar sig. Målade skrivbordet och garderoben svarta, men jag måste måla dem en gång till idag också. Vi hämtade ju hem kattungen igår och jag älskar honom redan! Det blev en liten kille som fick heta Figaro, han är hur go som helst. Lägger upp en bild på min lilla plutt senare idag! Nu blir det iallafall att måla garderoben och skriovbordet en gång till, sedan ska jag börja sy gardiner och lite grejor.


Nöjd och feg

Fick gjort en hel del igår, så jag är riktigt nöjd! Slipade skrivbordet, grundmålade det, grundmålade även garderoben och slipade tv-bänken. Jag är alltså en bit på vägen nu, känns gött att ha kommit igång. Jag gjorde inte så mycket mer än att greja igår faktiskt. Jag blir sån när jag verkligen tar tag i något, då vill jag få det klart och gör inget annat förrän jag är färdig. Vid halv 10 gav jag iallafall upp, duschade och satte mig och kollade på "Brottet och straffet" med mamma och pappa. Runt 12 var det slut och då somnade jag i brorsans säng (han är inte hemma) eftersom jag inte vågade sova i mitt rum när det stod saker överallt och jag fortfarande va uppskrämd efter tv-tittandet. Så nu vet ni det - ibland är jag lite feg.

Iallafall, nu måste jag rusa iväg. Vi ska ha en ny kattunge, så jag mamma och syrran ska iväg och kolla på en nu!


Klockrent!

Åh vad jag har väntat på detta! Tanken gick runt i huvudet någon gång "Hur roligt vore det inte om sjävlaste Blondinbella färgade håret brunt?" och nu är det sant! Jag tycker det är så himla roligt att hon gjorde det, på senaste tiden har det kännts lite som en "blondinhysteri", varenda tjej springer runt med superblond hår och skrikrosa läppar. Därför är det väldigt roligt att hon vågade göra en sådan stor förändring och tycker det blev supersnyggt! 

Klockrent, blondinbella är inte längre blond.

Här hittar ni bild på hennes nya frilla


Jag ska måla hela världen lilla mamma...

Nu är jag i full gång med måleriet! Har grundmålat garderoben nu och väntar i detta ögonblick på att det ska torka så jag kan fortsätta. Nu är det bara byrån, tv-bordet och skrivbordet kvar... puh. Ännu har jag inte sabbat något och jag tror faktiskt inte jag kommer göra det heller, jag var faktiskt bättre än jag trodde.  


Dagens målar-outfit


Såhär ser det ut än så länge. Nej, jag ska inte måla den inuti, sååå mycket tid har jag inte. Men ni kan vara lugna, det kommer bli bra ändå, har läget under kontroll!

Såg precis att "torktiden" på grundfärgen var 8 timmar, hm. Kanske inte blir något mel målande idag då, iallafall inte förrän klockan 12 inatt ;)

Yesterday

Igår var en riktigt lyckad dag! Jag och mamma drog iväg till Ikea och kollade, hittade lite fina saker till rummet och vi tog också en sväng till en tygaffär. När vi kommer hem på kvällen kom Sandra och som sov här inatt. Vi kollade på film, käkade naturgodis i mängder och pratade en hel del. Det fanns ju bra mycket att prata om nu när vi inte setts på så himla länge så det var ungefär de vi gjorde. Vid 03:00 var vi dock för trötta för att prata mera, så vi somnade och vaknade sedan efter 5 timmars sömn, då skulle Sandra hem. Så nu är jag alltså övergiven, fast jag klarar mig! Idag ska jag greja här hemma lite, som jag nämnt tidigare ska jag fixa till lite i mitt rum, så dagen kommer antagligen gå till att måla. Vi får se hur långt jag kommer idag, jag har en del att göra om man säger så. Det är en garderob, en byrå, ett tv-bord och ett skrivbord som ska målas och allt ska bli svart. Sedan ska jag öven sy gardiner, kuddöverdrag och ett draperi av det underbara tyget jag hittade när jag och mamma var iväg igår. Med andra ord - jag har att göra! Och önska mig lycka till, jag har en tendens att klanta till det ibland, hm, detta blir spännande.


Sötaste Sandra


Hennes blogg

Håll tummarna

Jag är åter igen helt slut, ännu mer slut än igår. Nu var alltså sista "provjobbs-dagen" avslutad och jag får svar i veckan om jag får jobbet eller inte, håll tummarna. Nu ska jag bara ta det lugnt och imorgon ska jag nog träffa Sandra! Va jättelängesedan jag träffade den goa tjejen <3 (Föresten, Sandra har en jättefin blogg. Hon har kommenterat lite här och där på min blogg, så ni kan lätt hitta länken till henne)


Dansen

Nu kommer ännu ett sånthär inlägg - jag saknar dansen. Har inte dansat på år och dag nu och det känns verkligen! Ser fram emot när det drar igång igen. Nu sitter jag och kollar på ställen att dansa. När jag börjar gymnasiet i Göteborgstrakten har jag bestämt mig för att börja dansa inne i Göteborg istället. Har dansat ett bra tag nu, ca 6 år, men det har aldrig varit speciellt hög nivå. Har bara dansat för att det är roligt och inte tänkt så mycket mer på det. Men nu när jag får bättre förutsättningar vill jag börja satsa lite mera på dansen, hade jag tänkt. Kommer bli grymt!


Jobb

Helt slut nu, efter en dag som bara kan samanfattas med ett ord - jobb. Gick upp och sålde GT, var klar vid 11 och jobbade sedan 12-16 i restaurangen där jag kanske får riktigt jobb sen. Så nu har jag alltså testat på hur det skulle vara att jobba på det stället. Jag tycker själv att det var helt okej, stressigt och fullt upp nästan hela tiden, men så är det. Imorgon ska jag dit igen och då går det nog lättare, när jag vet hur man gör och vart alla saker ska vara.

Det har inte blivit så mycket mer gjort än att jobba idag. Som sagt är jag helt slut och kväll blir det film hemma. Jag har lite ont i halsen så jag vilar mig frisk.

Den tjugofjärde juli

Tillbaka på hemmaplan! Hade jättemysigt med Madde och Elin igår. Vi kollade på film, gick långpromenad och pratade. Runt 3 somnade alla i Elins säng, de va hyfsat trångt måste jag säga. Någon gång på morgonen vaknade jag och la mig på golvet, sen åkte Madde hem och jag och Elin fortsatte sova ett tag. Vi kom tillslut upp och åt frukost och sen åkte jag också hem. Åkte iväg på typ anställningsintervju, kanske blir sommarjobb/extrajobb trots allt! Ska in och "provjobba" i helgen och sedan får vi se om jag får det eller inte, får hålla tummarna.

Ikväll blir det hemmakväll. Film, godis och hela köret.


Natt natt

Lite, lite, lite mysigt är det ändå med regn, ibland! Idag har jag vart inne och kollat på film och grejat lite och nu drar jag till Elin där jag sover inatt!

Den tjugotredje juli

För andra morgonen i rad vaknar jag upp i Sverige. Regnet öser ner och det är kallt, herregud. Kom iväg till träningen iger och det var jättegött att träna igen, har saknat det! Vi hoppade längd och det gick faktiskt hyfsat. Efter träningen tog jag moppen hem (i ösregnet) och resten av kvällen kollade jag på film. Det blev någon American Pie film, de filmerna är bara för sjuka, haha. När filmen var slut var även jag slut, så jag hoppade i säng.

Nu är jag alltså vaken och redo för en ny dag, tyvärr en regnig sådan. Planer för idag då - träffa Madde, Sandra och Elin. Så längesedan jag såg dem, Elin och Sandra iallafall, Madde var på träningen igår. Det blir toppen! Nu ska jag borsta tänderna.


Sverige

Tillbaka i Sverige nu! Hann inte uppdatera innan jag åkte, så nu va det allt längesen. Dagen innan jag åkte gick åt till att packa och sen gick jag till Elin för att vara lite med tjejorna innan jag lämnade landet. Vi hade mys som vanligt, ni är underbara hörrni! När jag kommit hem från Elin gick jag och lade mig och fick ca 2 timmars sömn innan jag skulle upp igen. Jag, mamma, pappa, syrran och en annan familj åkte iväg till flygplatsen och kl 10 var vi framme i underbara Kroatien! Under första veckan åkte vi runt med båten till olika öar, älskar havet. Vi besökte lite olika hamnar och badade en massa. Efter en vecka var det dags att lämna tillbaka båten och det var faktiskt ganska skönt. Bo 8 pers i en båt är hyfsat trångt, även om båten var stor. Det var också himla gött att stå på fast mark. När man vart ute i båten så länge gungar allt hela tiden, precis hela tidnen. När man är på båten gungar det för vågorna och när man inte är på båten blir balansen lite konstig så det känns som att det gungar även om det inte gör det, helt sjukt och ganska störande! Fast mark blev det alltså, och mer plats, tack gode gud! Höll på att bli galen i slutet när det alltid var något/någon i vägen överallt. När vi lämnat båten bodde vi i lägenheter de sista dagarna, de blev mer plats, fast mark och bättre duschar, så jag var glad. Dagarna på fastlandet spenderade vi på stranden precis vid hotellet och inne i stan. Hann bland annat med ett besök på någon slags gammal byggnad (ganska trååååkigt) och gick och handlade (visar någon dag).

Det var nog en hyfsad samanfattning på resan. Nu är jag alltså tillbaka i Sverige, kalla Sverige! Varför måste det vara så kallt? Jag som hade vant mig vid värmen och solen. Samtidigt som jag saknar värmen och allt är det underbart att vara tillbaka till verkligheten, vännerna och allt!

Hittills har min dag varit... inte så himla händelserik. Har packat upp (nästan allt) och lyssnat på en massa musik, det har jag saknat, lyssnade sönder alla låtar som jag hade på Mp3n. Ikväll blir det träning, äntligen! Hade tänkt att komma ut och springa någon gång när vi var borta, men så blev det inte. Det var antingen ingenstans att springa eller så hann jag inte, sånt får man leva med.


Goodmorning

Sitter och borstar tänderna nu. Jag vaknade klockan 9 när pappa dunkade i taket (mitt golv, bor på övervåningen). Då gick jag ner och år frukost och nu ska jag göra mig klar. Idag blir det en massa packande! Ska även träffa Elin, Madde och Maja sen, måste ju säga hejdå till dem innan jag åker. Det ska bli så himla skönt att åka iväg och bara lämna allt ett tag, jag behöver det. Fast jag kommer sakna alla underbara så himla mycket så det inte är sant!

Inte min dag

Har egentligen inte så mycket att säga om min dag, förutom att det inte riktigt var min dag idag, verkligen inte. Har vart med Maja och Madde iallafall, mysigt som vanligt.


Chillaaaaaa

Som vanligt blev jag uppe helt för länge igår ikväll och därför sov jag en hel del idag, är väl nattmänniska antar jag. Idag har jag bara tagit det lugnt än så länge, gått runt och plockat lite, suttit vid datan och så. Nu fick jag plötsligt ett akut behov av att måla, så det ska jag göra nu.


Den sjunde juli

Det blev en riktigt lyckad sväng till stan idag och jag fick köpt mig allt jag behöver inför resan! När jag kom hem runt 5, var jag riktigt duktig och lagade mat. Köttfärspaj blev det och om jag får säga det själv så blev den god. Efter middagen tog jag en promenad med Elin, som äntligen kommit hem från Grekland! Imorgon har jag inte direkt några planer, hade tänkt att träna iallafall.

Grekland och Kroatien

Maja  Jag

Hemma efter en sjukt rolig dag men den bästa Maja! Ska upp klockan 08:00 imorgon för att säga hejdå till brorsan, lyckosen drar till Grekland med kompisarna i 2 veckor. Fast egentligen ska jag ju inte klaga, jag åker till Kroatien på lördag! Imorgon ska jag åka till stan med mamma och syrran för jag behöver handla lite grejor innan vi reser iväg. Vi flyger till huvudstaden (tror jag iallafall), med en annan familj vi brukar umgås med. Vi ska hyra en segelbåt, det kommer bli helt grymt! Efter en vecka på havet ska vi bo på fastlandet i några dagar och efter 10 dagar beger vi oss hem till Sverige igen. Jag behöver köpa en till bikini, eftersom bikini är det som jag kommer leva i en vecka. Skulle inte heller sitta fint med ett par riktigt bra solglasögon, en skjorta, någon tröja kanske och lite annat plock. Vi får se vad det blir.


Rubrik

Ännu en ny dag, men ingen solig dag. Idag regnar det och är mulet, det är tråkigt men ändå inte. Hade gärna varit ute i solen idag, men samtidigt får jag tid för annat nu när jag inte har sån himla lust att gå ut. Ska sy litegran, köpte en klänning förra veckan som är för lång, så den blir kortare idag. Har även lite andra grejor som jag ska ändra lite, jag får se hur mycket jag orkar.

Igår blev en väldigt slapp dag. Som jag skrev vaknade jag, Maja, Sandra och Felicia sent, vi var hemma hos Felicia hela dagen och tog det lugnt bara, alla var lagom trötta. Kom hem på eftermiddagen och åt och sedan skulle jag och syrran kolla på en film jag lånat av Felicia. ("The Shining", jag har sett den förut men tycker den är så bra. Så ville se den igen, men lite feg som man är ville jag inte kolla själv, så fick med syrran.)  Vi fick dock aldrig kollar på filmen, eftersom jag hade fått fel skiva, typiskt. Så jag satte mig och kollade på film med brorsan och hans flickvän. När vi kollat klart på den något underliga filmen satte vi oss och kollade på en till. Vi var klara typ 12 och gå hoppade jag i sängen.


Frukost/lunch

Uppdateringen har varit dåålig de senaste dagarna, men det har vart så fint väder att jag inte riktigt velat sitta inne vid datan. Nu har jag iallafall sovit hos Felicia med Sandra och Maja. Nu har vi precis gjort frukost/lunch och ska äta pannkakor, självklart mned min sjukt onyttiga chokladgrädde! Hörs senare.

Den andra juli

Ännu en solig och otroligt varm dag! Idag gick jag faktiskt upp tidigt, eller ja klockan 9:00. Sedan låg jag på altanen, solade och drack massa, massa vatten. Jag brukar aldrig dricka mycket alls, vet inte varför jag behöver helt enkelt inte så himla mycket, men idag! Överdriver inte om jag säger att jag drack 10 glas. När Felicia kom hem från stranden åkte jag till henne och sedan drog vi till träningen. Var himla gött att träna! Hade egentligen hade velat ut och springa idag, det är så himla gött att träna när det är varmt ute, tycker jag iallafall, men knät är inte riktigt bra. Jag fick därför låta bli att springa och köra styrka på gymmet istället, det funkar ju det med. Direkt efter träningen hämtade jag och Felicia upp Maja och åkte och badade med några kompisar från friidrotten. Det har alltså varit en riktigt lyckad dag. Jag bara älskar när det är varmt och soligt ute, då trivs jag som bäst.

 
har

Liiiila

Det var dåligt med uppdatering. Jag gjorde inte mycket alls, låg hemma i min solstol! Kom iväg till träningen på kvällen också och det var riktigt, riktigt skönt att träna. Undvek att springa eftersom knät fortfarande inte är riktigt bra, men det gick bra ändå, smidighet och styrka blev det. Ikväll blir det friidrottsträning igen, eller ja nästan, ska träna på vårt gym. Förutom det så händer det nog inte så himla mycket idag, slappa och slappa lite till. Föresten körde jag moppen för första gången igår, den gick fin fint.

Det var allt för nu, här är dagens outfit:



Tunikan (som jag köpt på Cassels, Ichi) lär ni få se en del i sommar, min nya favvo!

RSS 2.0