Den trettionde juni - syrrans födelsedag

Vill passa på att gratulera lillsyrran innan jag lägger mig. Idag blir hon 14år (fyller fjortis, haha) så grattis till henne!


Sötaste systern



Förutom att jag ska gå och lägga mig händer det inte så himla mycket. Det är lite läskigt väder nu, dimma och svalt ute. På ängen nedanför mitt hus står en stor älg och glor på mig, läskigt. Den tycker nog inte om min musik... föresten, hitta en fin låt: Crush - David Archuleta. Imorgon har jag inget planerat, men hade tänkt att ta mig till träningen iallafall. Är inte helt bra i mitt knä ännu så jag kan inte springa, men får köra styrketräning. Så himla typiskt att jag skadar mig (krockar) precis när jag fick sommarlov och mer tid för träningen. I detta fallet är det friidrotten jag pratar om, det blir ingen dans i sommar. Eftersom jag skadat mig och åker bort kommer jag bara kunna vara med på tre lektioner, så det var ingen idé att anmäla sig. Jag får helt enkelt köra hårt med friidrotten och spara dansen till september. Kommer nog vara halvt galen i slutet av sommaren, "dansabstinens". Saknar det så himla mycket! Det är ett bra tag kvar tills kurserna börjar igen, men tills dess får jag nöja mig med att sitta i soffan och glo på "So you think you can dance", superbra program.

Det var allt för nu, godnatt!

En röd

Om ungefär två dagar är jag inte längre strandad här hemma, yes! Köpte precis en moppe, en sådan som är på bilden. Får köra den om ca två dagar, eftersom det ska göras ägarbyte och grejas med försäkringen. Nu står den iallafall i garaget och väntar på mig!



Det har varit en lugn dag idag, Lotta och Felicia kom hit. Vi bara tog det lugnt och gjorde pannkakor. Jag har ett bra tips! Vispa upp grädde och blanda med oboy-pulver. Det blir som chokladgrädde, jättegott och jätteonyttigt! Perfekt till pannkakor.

Soliiiiigt

Ser ut som att det bli ännu en solig dag! Felicia och Lotta kommer hit och sen får vi se vad som händer.

Dagens outfit




Shorts - Rut mfl.
Skjorta - Calvin Clein (ärvt av brorsan)
Halsband och armband - Glitter

Den tjugonionde juni

Herregud, värmen håller i sig - underbart! Jag håller ju på att dö av värmeslag och klockan är 12. Snart ska jag lägga mig, men först berättar jag lite om min dag. Felicia kom och hämtade mig med moppen och så åkte vi hem till Icka, där vi badade och solade med Alexandra, Ellinor och Madde. Vi åt en massa glass och tog det lugnt vid poolen. Mamma hämtade mig vid 17:00 eftersom jag skulle hem och kolla runt lite då det gäller en ny moppe. Det verkar just nu som att det blir så att jag köper en till moppe. Det är precis denna tiden jag behöver en moppe som mest och min är ju inne på lagning. Den kommer antagligen vara kvar på verkstan' ett bra tag till, om jag ens får hem den igen alls, de kanske löser in den istället. Iallafall, saken var ju den att jag behööööver moppen och min moppe kommer jag inte få tillbaka på ett tag. Därför ska jag antagligen köpa en ny moppe och när vi får tillbaka den gamla moppen så säljer vi den den. På så sätt kommer jag inte vara "moppelös" länge, förhoppningsvis. Japp, så är läget, nu hoppar jag i säng.

Här är dagens outfit.



Tunikan köpte jag när jag och mamma va i stan. Cassels (Ichi) - 350 :-

Den tjugoåttonde juni

Sitter här nu, helt slut efter dagen. Vaknade upp med Maja och Madde i vårat tält, det var kokhett och jättekvaft! Vi kom upp och åt frukost, sen åkte de hem och jag och mamma drog till stan. Handlade lite till min syrra och till Kroatienresan. Fick äntligen köpt en ny bikini. Jag köpte även två klänningar och vattenfast mascara, det behövdes. Visar bild på grejorna någon dag, nu är jag helt för utmattad. Även om man inte gör något nu blir man ju trött av värmen!

Morron

Blir en snabb uppdatering nu. Jag, Madde och Maja hade jättemysigt inne vid sjön igår! Vi hade lite problem med att få igång elden först, men efter lite om och men så gick det. Vi fick grillat och badat. Är så himla fint inne vid sjön på kvällen, jag lägger upp en bild senare idag. Har nämligen lite bråttom, jag och mamma ska till stan en sväng. Behöver kolla på lite grejor till min kära syster eftersom hon fyller år snart och jag behöver lite saker inför Kroatien.

Den tjugosjätte juni

En riktigt rolig kväll med alla friidrottare igår! Vi var hemma hos Therese (tränare) och grillade, riktigt mysigt! Vid 12 åkte vi hem och jag kom inte i säng förrän 2, därför sov jag till 12 idag. Mitt knä är mycket bättre än igår, nu kan jag nästan gå riktigt! Idag har jag och Maja varit vid havet. Vi badade i det salta vattnet och solade en hel del, så hoppas jag får någon färg nu. Just nu sitter jag hemma hos Maja, hon springer runt och packar. Snart ska vi in och handla, sen hem till mig och sen in till sjön och grilla. Madde kommer också och inatt ska vi tälta vid mig typ. Hoppas ni får en bra kväll!

Joo föresten har jag fått svar från gymnasieintagningen nu och jag är inne på Teknik - Design, där jag ville gå! Yes yes yes.


Den tjugosjätte juni

Än så länge har min dag inte vart så himla händelserik. Sov ganska dåligt inatt och somnade inte förrän kl 2. När jag äntligen hade somnat fick jag som tur va sova i iallafall 5 timmar, tills jag vaknade vid 7. Tog ett bra tag inna jag somnade om, men tillslut så gjorde jag det och vaknade vid 10. Knät är bättre idag, det är lättare att gå. Höften gör fortfarande ont och är lite svullen, med jag lever. Hittills har jag bara varit hemma och tagit det lugnt idag, kanske blir att åka in och bada en sväng sen, vi får se. Killen jag körde ihop med igår kommer hit senare för att skriva pappaer och sånt och sen blir det "fest" med friidrotten ikväll!


Den tjugofemte juni

Jaha, hur ska jag börja detta inlägget? Min dag blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, om man säger så. Det började bra iallafall, gick upp, tog det lugnt, åt lunch, jag och Madde drog och badade och träffade massa där. Det låter väl helt okej? Sedan åkte allt folk, jag och Madde var kvar, Maja kom, jag skulle åka hem och hämta en sak - krockade med moppen. Fy fan säger jag bara. Krockade med en annan moppe som körde på fel sida. Det var i en kurva där man inte såg något, så vi hann inte se varandra förrän det var försent. Så vi drar rakt in i varandra, jag flyger över och landar på min höft, aj, och han på den andra moppen åker åt sidan. Moppen är väl lite skadad, så kan räkna med att inte se den på ett tag, skit skit skit. Med mig är det hyfsat, landade ju på höften så den gör ont och så är mitt ena knä svullet så det känns en del. Mest av allt är jag förbannad! Är det verkligen sååå svårt att köra på rätt sida?! Visst, detta kommer inte sabba hela min sommar, men detta gjorde inte direkt min sommar bättre. Jag kommer inte kunna ta mig någonstans eftersom jag får lämna in moppen och jag har ganska ont och jag kan inte gå riktigt. Men trots att jag är så himla sur och arg får jag väl se det positivt, jag lever ju, det kunde gått riktigt illa. Vad kan jag mer säga om detta? Både jag och han jag krockade med lärde oss något iallafall:

Han lärde sig förhoppningsvis att köra på rätt sida och jag lärde mig att det finns idioter som inte tänker.

Den tjogofjärde juni

Jag tror att man blir lycklig av solen, för jag är så himla glad. Solen lyser och det är varmt och skönt. Min dag började med att jag gick upp, i tid, tro det eller ej. Med "i tid" menar jag 9. Jag hoppade direkt in i duschen och satte mig sedan och åt frukost på altanen, fast att klockan vara var 10 var det smällhett ute. När jag ätit frukost sprang jag in, tog på mig bikinin och slängde mig ut på altanen. Låg där och läste och solade, så himla gött. Gick in och gjorde lunch som jag åt på balkongen, för att sedan gå tillbaka till altanen. Där blev jag liggande tills Maja kom vid 4 och vi drog in och badade.

Herregud vad det är gött nu! Sommarlov, varmt och skönt, all tid i världen och jaa, allt är bara gött. Bloggen får dock lida lite av detta, men vet ni vad, så får det vara. Jag kan inte sitta inne vid datan när det är sol ute. Försöker hänga med med bloggandet så gott det går!

Hur va eran dag? Sol och varmt?

Den tjugotredje juni

Ännu en heldag i solen, underbart! Hela dagen har jag och Madde spenderat inne vid sjön. Åt lunch där inne och snackade en massa skit, så himla mysigt. Fick oss ett litet dopp också, inte så himla dumt faktiskt. Vid halv 5 kände vi att vi var nöjda med dagen och begav oss hemåt. Väl hemma hann jag precis landa innan vi fick gäster, de som vi ska åka till Kroatien tillsammans med kom hit och planerade lite inför resan. Tror inte att jag skrivit något om den blivande Kroatien-resan? Det får jag göra någon dag. Vi åt iallafall middag med dem och planerade. Vid 10 åkte de hem och jag placerade mig framför tv´n en stund, innan jag satte mig här.

Och nu då? Jag sitter här, tänderna är borstade och jag ska snart hoppa ner i sängen. Sitter och tittar på en helikopter som flyger runt väldigt lågt en bit ifrån där jag bor, undra vad det är. Antingen är någon sjuk och ska åka ambulanshelikopter eller så... letar de efter någon. Usch, hoppas inte de letar efter någon! Jag är bäst på att skrämma upp mig själv så det är nog bäst att jag byter ämne nu. Kan ju passa på att berätta att jag ringde stället där jag kanske ska jobba idag, pratade med "hon som kanske vet". Jag skulle RINGA UPP henne efter lunch, men då var jag såklart inne vid sjön, där det såklart inte finns någon täckning och när jag kom hem så var hon såklart inte där längre. Får ringa ännu en gång imorgon.
 

Madde


Sjön

Sjön

Ännu en solig dag, då är jag lycklig! Madde kommer hit halv 2 och då åker vi in till sjön, där vi antagligen stannar hela dagen. Förhoppningsvis kommer några andra också in och gör oss sällskap. Maja jobbar idag, så vi håller tummarna för att hon och några kommer när hon slutat jobba. Ringde föresten stället där jag kanske ska jobba precis. Fick äntligen pratat med "hon som antagligen vet" och det lät på henne som att hon visste, men självklart skulle jag ringa upp kl. 14:00 när hon hade mer tid. Nu blir det till att slänga sig ut på altan för att inte missa de bästa soltimmarna!


Lilla sjön

Dåligt pigment och massa fjant

Inne igen efter en heldag i solen. Låg och solade på altanen från att jag gick upp tills jag skulle iväg och träna de små vid 17:00. Fick inte så himla mycket färg, mitt pigment är "underbart", men jag försöker iallafall. Om några år kanske jag har en fin bränna? Nog om min kritvita hy, träningen med de små gick bra. Det var sista gången innan sommaruppehållet idag, så framöver kommer jag vara ledig på måndagarna. Hade inte tid för att träna själv idag, det bar hem till Elin-pelin. Lyllosen åker till Grekland imorgon och stannar där i två veckor, usch vad jag kommer sakna min gullunge. Hoppas iallafall hon får det skitroligt! Vad finns det mera att berätta då? Vi hade en skitmysig kväll med några av tjejorna. Mycket skratt och som vanligt en hel del fjanterier!

Just nu sitter jag här nyduchad. Luktar som en kille, eftersom jag råkade ta fel tvål, riktigt lyckat känner jag. Dock går de ingen nöd på mig, luktar inte så illa faktiskt. Imorgon blir det förhoppningsvis bad och en massa sol!


Läggdags för mig, helt klart

Det var meningen att Lilla Lisa skulle lägga sig "i tid" idag, bara för att jag ville vara lite ordentlig, men så blir det inte riktigt. Vid 11 började jag tänka på att lägga mig och vad händer då? Älskade Sandra loggar in på msn och fångar min uppmärksamhet. Självklart fanns det en massa att prata så här sitter vi. Även om jag gärna skulle sova läääänge imorgon, har jag bestämt mig för att gå upp "i tid", så att jag hinner vakna innan klockan 2. Inte för att det händer något speciellt klockan 2, utan bara för att kl. 2 är ganska sent på dagen. Känner att jag bara babblar på en massa nu, jag är nog för trött för att kunna komma med något vettigt, det är nog dags att sova!


Här har ni henne, min söta Sandroo

Här är hennes blogg!

Matdags

Har fått städat upp på mitt rum nu, riktigt stolt, även om det inte är klart. Det blir lite svårt att visa dagens outfit idag, eftersom jag byter kläder var tionde minut, har lite svårt att bestämma mig. Nu ska jag fixa något att äta, men vad? Om ett tag blir det fotboll.


Dålig koll?

Godmorgon snyggingar!

Nu är jag vaken, mätt och nyduschad. Sitter här med en handduksturban och funderar på vad som händer idag. I eftermiddag ska jag och några kompisar iväg och kolla på fotboll, men resten av dagen är öppen för förslag. Ska ta och kolla lite på detta med danskursen idag. Antagligen blir det lite svårt att få en plats, eftersom kursen redan har börjat, men jag får ju tänka positivt.

Igår fick jag äntligen tummen ur och ringde stället där jag ev. ska sommarjobba. Har ringt dit flera gånger och kollat eftersom man inte har fått besked om hur det blir och varje gång ska jag "ringa upp om en vecka" eller så "är hon som vet inte här idag, oj, men ring upp". Blir så trött när de inte har koll! Efter att jag nästan tappat tålamodet efter hennes velande på telefon igår frågade jag så vänligt som jag kunde: "Vet du om det är NÅGON som vet vilka det blir som ska jobba i sommar?" och fick till svar "Eh, asså nääe jag tror inte direkt det är någon som vet säkert". Åh, sån underbar koll! Visst om jag inte får jobbet, jag överlever ändå, men det vore bra att veta. Nu ska jag iallafall ringa upp imorgon för att hon jag pratade med igår trodde att "hon som kanske vet" kanske jobbar då. Det blir bara svårare och svårare att vara trevlig när man pratar med dem när jag bara får ju höra samma sak om och om igen, vi får se hur trevlig jag kan vara imorgon.

Myskväll

Jag har iallafall gjort något vettigt idag, jag hjälpte mamma med middagen och städade allrummet, riktigt stolt om någon undrar. Har egentligen inte så himla mycket att berätta, förutom att det blir en riktig myskväll. Just nu sitter jag och kollar vad det kommer visas på min tv idag. Imorgon ska jag iväg och kolla på fotbollsmatch, men förutom det har jag inget planerat, we'll se!


Mitt rum

Nu har jag riktigt tråkigt ska ni veta. Det är bara att konstatera att jag har blivit riktigt dålig på att göra ingenting. När man gick i skolan var det alltid någonting, skola, plugg eller träning. När det alltid är något behöver man inte sitta och göra ingenting. Men nu, ingen skolan, inget plugg och ingen träning, inte idag, då blir hela dagen över. Lördagar är en av mina favvodagar, just precis för att det nästan alltid händer något på lördagar, men nej inte idag. Nästan alla är upptagna, det är tråkväder och som jag sa har jag inget att hitta på. För en stund sedan kom jag iallafall på idén att jag skulle ta och fundera lite på mitt rum, jag har tänkt att göra om lite. Ska inte tapetsera/måla om eller nåt, bara inreda lite annorlunda. När jag flyttade in i mitt rum för 2 år sedan valde jag att måla mina väggar gråa. Kalla mig tråkig, men det är väldigt praktiskt, nu kan jag ju förändra hela rummet ganska lätt.

Min plan

- Måla om min garderob, ta bort dörrarna på den och hänga upp tyg istället. (Ska måla svart eller vitt)
- Måla om hyllor (svart eller vitt)
- Måla om mitt skrivbord (svart eller vitt)
- Köpa ny klädsel till soffan, har en Klippan-soffa från Ikea
- Köpa nya gardiner
- Köpa nya kuddar till soffan
- Köpa nytt sängöverkast och kuddar till sängen
- Köpa ny matta
- Köpa nya ljusstakar och växter

Det är mycket "köpa" på den listan, men som tur är så får jag klädseln till soffan i present av mamma och pappa, det är det som kostar mest. Ska också få en större säng (120cm) som en "gå ur grundskolan"-present.

Sitter och funderar lite på allt detta just nu, mest på vilket klädsel jag ska ha till soffan.

Här har jag mina favoriter från Ikea. Visar klädseln och några färger jag ev hade tänkt ha i rummet till varje klädsel. Det finns en grå ruta på alla bilder, eftersom mina väggar är gråa.


1


2


3


4


5


6



Vilken tycker ni bäst om?

Godmorgon hörrni

Var helt klart mysigt igår - midsommarfirande hos Gustaf. Vi satt i en ladugård där han hade dukat, vi grillade och lyssnade på musik. Vädret var faktiskt bra större delen av kvällen, det regnade bara lite i slutet. Jag var hemma lite innan 1:00 igår så jag sov ganska länge idag. Jag gick upp 11:30, åt frukost, gjorde mig iordning och nu sitter jag här. Idag har jag inte direkt något planerat, men vi får väl se vad det blir! Har himla lust att åka upp till stan, för jag behöver nya kläder. Det hade verkligen inte vart fel med lite nya tröjor och gärna ett par nya jeanslegging, eftersom mina snart har gjort sitt.

All alone

Ensam hemma nu. Eriks (brorsan) är på Öland över Midsommar och resten av familjen åkte precis iväg till deras midsommarfirande. Själv sitter jag här hemma och har inte så mycket att göra. Om ett tag ska jag göra mig iordning och gå några hundra meter till Gustaf, där vi och alla kompisar ska vara ikväll. Har lite problem med att välja vad jag ska ha på mig... jag får lösa det. Nu ska jag duscha och spela musik i hela huset. Det är en sak som är himla skönt med att vara ensam hemma, ingen stör sig om man dunkar i hela huset. Eller joo, kanske grannarna, men isåfall får de väl knacka på och säga till!


Den nittonde juni - Midsommar



Va uppe tidigt idag, om 9:00 räknas som tidigt. Skulle ut med GT, så jag var tvungen, annars hade jag nog sovit ett antal timmar till. Ikväll blir det midsommarfirande med kompisarna, det ser jag fram emot. Får ta mig en sväng och handla sen, vi ska grilla. Vad ska ni göra ikväll?

Den artonde juni

Idag sov jag till 11 och va ganska trött från igår när jag vaknade. Det känns i benen att vi hade skoj om man säger så. Jag åt någon slags lunch/frukost vid 12 och kollade på tv en stund sen kom Madde och Maja hit. Vi kollade på film och pratade en massa. Nu har mina tjejor precis åkt och jag ska bara ta det lugnt ikväll, ladda för imorgon. Då blir det midsommarfirande hos en kompis. Kommer blir asskoj!

Bästa kvällen någonsin

Igår asså vilken jädra dag! Kom hem efter avslutningen och strålade som en sol. Betygen blev skitbra, 320 poäng. Sprang runt och va lycklig över det ett tag, sen kom mamma och min syster Frida hem och vi åt tårta. Sen blev det dags att göra sig klar inför Lingatan. Frida hjälpte mig att locka håret och när jag var färdig med allt åkte vi iväg. Alla nior träffades en halvtimme innan vi skulle åka iväg och det va skitroligt att se allihopa, så uppklädda och fina. Efter att alla tagit kort så kom vi iväg med bussen och efter en timme var vi framme vid Lingatan. Vilket himla ställe asså! När vi kom fram såg det inte så himla snyggt ut från framsidan, men sedan ändrades det direkt. Vi kom in i en entre där man såg ut över den stora restaurangen. Det fanns små rum med soffor och stooora balkonger. Det låg jättefint, man såg ut över havet och solen sken. Vi började kvällen med att ta kort ute på en balkong och sen åt vi middag. Efter middagen "minglade" vi ett tag och sen blev det dans - gud va skoj vi hade! Så skönt när alla bara släpper loss och har skoj. Det var ganska mycket folk där, eftersom det var folk från andra skolor också. Men jag märkte typ inte av dem, jag hade för roligt med mina underbara. Detta var verkligen den bästa kvällen någonsin och jag hade inte kunnat kunna komma på något bättre avslut på de 3 underbara åren som vi alla haft tillsammans. Visst var det en väldigt konstig känsla att säga hej då till alla innan vi skulle åka, men nej, jag grät inte. Jag har inte fattat ännu, för mig känns det som att vi bara ska ha sommarlov och sen blir allt som vanligt, men så är det ju inte. Vi hade iallafall sjukt himla roligt och nu är det sommarlovet att se fram emot. Alla jag lärt känna under åren och alla våra minnen, de kommer finnas kvar hela livet. Även om detta var slutet på våran skol-tid tillsammans var det inte slutet på allt, de som man verkligen bryr sig om träffar man igen, det ser man till. Nu blir det sommarlov och massa tid för att hitta på massa skoj ihop!



Här är bara några av mina snyggingar


Jag innan vi åkte iväg

(Om någon på bilden inte vill vara med på bloggen, säg till så tar jag bort den)

Tjejgrejor

Jag kan nog konstatera att denna dagen blev en riktig slapp-dag, eftersom jag fortfarande inte gjort så mycket vettigt. Hade tänkt att ägna resten av kvällen åt tjejgrejor som måste fixas inför imorgon, raka benen, klippa naglarna och bla bla bla. Sen ska jag lägga mig framför tv´n och ladda för imorgon.


Jag på Solvik. Haha, undra varför jag ser så fundersam ut!

Syrran

Har ännu inte dragit igång min dag riktigt. Har bara varit hemma och slöat, fast sånt behöver man ju också ibland. Snart har min lillasyster skolavslutning, så mamma, pappa och hon åker iväg snart. Har inte direkt skrivit något om min syrra i bloggen. Nu när jag ändå skriver om henne så kan jag ju bara passa på att säga att hon är hur himla go som helst. Ibland bråkar vi, som alla andra, men oftast funkar vi bra ihop. Älskar henne massa, massa.


Här är hon. Min lilla, lilla syster


Nu har jag föresten grejat klart med designen, så allt är i sin ordning nu. Vad tycker ni om den?

Renovering

Om ni undrar varför bloggen ser ut som en himla röra just nu, så är det för att jag grejar med designen!

Dagens outfit

Klockan är 15.00 och vad gör jag? Sitter och tråkar. Måste nog verkligen ta tag i denhär dagen och hitta på något. Vädret är ju så fint!

Såhär ser jag iallafall ut idag


Grå tubtop - Cubus
Svarta shorts - Rut mfl. 199:-


Har plattat håret lite idag


Håret bakifrån

Vad tycks om dagens outfit?

Woke up "early"

Härligt med en riktig sovmorgon! Gick upp 12.00, reste mig upp ur sängen och lyckades sträcka till något i vaden. Det gjorde ganska ont och kunde inte gå riktigt. Fick såklart lite halvpanik eftersom jag har skolavslutningen imorgon och jag måste kunna gå riktigt då! Tur som man har gick det över efter en liten stund. Inte nog med detta, hade ont i halsen också. Jag gick därför till köket, fixade iordning en rejäl frukost/lunch och drack massa te, så nu känns det bättre. MIn dag kommer nog gå till att... om jag ska vara ärlig har jag ingen aning om vad jag ska hitta på idag, förutom att ladda inför imorgon. Jag klurar ut något!

Har varit och kollat vädret för imorgon och det ser ut som att det blir helt okej. Kanske lite regn när vi beger oss hem från Lingatan, men det funkar. Känns så himla sjukt att sluta nian, lämna alla människor. Okej, jag kommer inte lämna dem, men det kommer kännas konstigt att inte gå i skolan med dem längre. Har fått så många underbara kompisar som betyder hur himla mycket som helst, det är klart att jag inte vill "lämna" dem. En sak är säker iallafall, jag kommer grina på Lingatan. Även om jag vet att jag kommer se iallihopa igen, så kommer det kännas ledsamt. Fast nu ska jag inte vara för negativ! Jag börjar ju gymnaiset sen, det kommer bli hur spännande som helst, nytt. Nytt folk, nya lärare, ny skola, ny stad, nya ämnen, nya rutiner. Fast vet ni vad? Även om det blir nytt, spännande och roligt med gymnaiset så är allt jag vill ha just nu - SOMMARLOV!!!¨

Dagens fynd

Som sagt blev det en mycket lyckad shoppingtur idag! Fick köpt mycket av de sakerna jag behövde ha, så jag är nöjd.


Jag bytte skorna jag köpt till avslutningen och här är de nya. Tur som ma har så va dessa på rea nu! Ibland så har man tur - Skopunkten 149 :-


Örhängen till avslutningen - Glitter 169 :-


Hårspänne, även detta hittade jag på rea - Kicks 25 :-


Kuverväska, finns ett långt smalt band till - Åhlens 149 :-
Svart bandlös spets-bh, även här finns band till - H&M 129 :-

Nu är jag alltså klar med shoppingen inför avslutningen, skönt. Hade tänkt att visa er hur jag kommer se ut då, men ängrade mig. Det får vara en hemlis fram till dess!

Det var dagens shopping, nu blir det att softa framför tv´n.

Shopping-maraton och dagens outfit

Är äntligen hemma efter en rolig och lång dag på stan. Har hittat en del grejor, som självklart kommer upp på bloggen ikväll. Nu jag har handlat klart inför skolavslutningen, så nu kan jag andas ut. Imorgon ska jag bara ladda inför onsdag och ta det lugnt. Framför allt ska jag sova länge, gick upp hyfsat tidigt idag.



Orkade inte klä upp mig idag, slängde på:

Svarta leggins - Gina Tricot
Rött linne - Gina Tricot
Stor skjorta - Calvin Klein
Svart skärp - Glitter

Snooza x10

Idag vaknade jag 07:30, det var meningen att jag skulle vara hos Icka vid 9:00 för att åka med henne och Maja och handla på Backaplan. Som många andra morgnar gick jag upp för sent eftersom jag snoozade ett antal gånger. Jag insåg att jag inte hade en chans att hinna åka med dem, så fick stanna hemma. Nu blir det Trollhättan med Felicia istället. Får se om jag ska byta mina skor som jag hade tänkt att ga på avslutningen. Ska även köpa en väska och smycken till avslutningen och lite smågrejor. Ska träna de små ikväll, om jag hinner hem i tid. Egentligen har jag skola idag, men som ni kanske har fattat är jag inte där. Är inte många alls som har gått dit idag, eftersom vi har aktivitetsdag med en annan skola. Om jag typ inte skolkat något alls under hela grundskolan borde jag få skolka sista dagen, det tycker jag iallafall. Imorgon är det ledigt och onsdag blir det avslutning, längtar!

Nu ska jag göra mig klar och ta moppen till Felicia.


Love U all

Här är lite bilder från några av de allra bästa dagarna! Har haft så sjukt roligt med allt folk. Tjejer och killar, ni är underbara, allihopa! Vi har badat i havet, grillat, gått mil på klipporna vid havet, sovit väldigt lite, bott i små små stugor, lyssnat på musik. Vi har helt enkelt bara varit och det har varit fantastiskt.

Här är bilder på när vi gick och badade på klipporna







Nu ska jag lägga mig, är helt slut. Sov några timmar förut, men nu är jag trött igen. Godnatt!


Min eftermiddag i en solstol

Har precis vaknat upp efter att ha sovit en stund ute på altanen. Kröp upp i en solstol med massa kuddar och en filt och jag somnade på direkten. Fick ett plötsligt "Vänner-behov" så jag ska nörda den tionde säsongen ikväll. Är det någon mer än jag som tycker om den underbara serien? Resten av familjen äter middag nu, så jag ska gå ner i få i mig något.

Solvik

Nu är jag hemma igen! Har vart ett par underbara dagar i Kungshamn med alla de bästa, vi har haft otroligt skoj. Nu är jag helt slut eftersom jag inte somnat förrän runt kl. 3 tre nätter i rad. Nu har jag verkligen insett hur viktigt sömn är, jag är helt slut! Orkar knappt resa på mig, så det blir nog till att slöa hela dagen, återhämta mig. Imorgon är sista skoldagen, om man nu kan kalla det skoldag, får se om jag ska gå. Är ledig imorgon och på onsdag blir det skolavslutning, helt sjukt att gå ur nian ju. Vi har avslutning på förmiddagen och sen ska vi iväg på typ fest på kvällen.

Det kommer snart bilder från resan!


Yesterday was gooood

Hann ine uppdatera innan jag åkte iväg, det blev så stressigt. Men nu iallafall, sitter jag i stugan med Maja och Elin och Robin är på loftet. Igår var en himla lyckad dag. Vi kom iväg i tid med bussen och bussresan gick bra. Vi kom fram till campingen och dör gick allt bra, dock var tanten i reseptionen var en riktig surpuppa, men det löste sig. När alla hade fått sina stugor gick vi iväg och grillade korv och senare på kvällen badade vi. Efter badet spenderades resten av kvällen vid stugorna. Hade sjukt roligt och somnade inte förrän... kommer inte ihåg, men ganska sent iallafall. Är inte så trött som jag trodde jag skulle vara nu, men ör inte piggast i världen direkt. Hoppas ni får en superbra dag, nu blir det frukost! 

Packing my bags

Just nu får ni igen bild på mig, sitter här i en stor t-shirt. Har inte riktigt hunnit fixa till mig ännu. Klockan 9.00 gick jag upp, åt frukost, kolade på tv, borstade tänderna, städade undervåningen, tvättade och nu har jag tänkt att packa inför resan. Det blir ganska mycket som får åka med, vi ska ju vara borta till söndag. Det kommer bli så himla roligt. Det är inte hela nian som åker iväg, ungefär hälften, alla mina underbara kompisar. Jag är så himla taggad så det är inte sant, kommer bli sjukt roligt, ett riktigt bra avslut på de tre fantastiska åren vi spenderat tillsammans.

Shower

Va skönt det var att träna! Fick stretchat en stund också, riktigt gött. Nu har jag precis duschat och ska slappa resten av kvällen. Vill tipsa om en superbra duscholja! Nivea - Natural Oil är verkligen en favorit, gör huden jättemjuk. Ha en underbar kväll!


Träningsmusik

Sitter och letar "träningsmusik" på Spotify, hade tänkt att cykla en stund och det är så tråkigt utan musik! Nej jag ska inte ge mig ut i regnet, träningscykel inomhus. Sedan hade jag tänkt att börja packa lite inför imorgon.

Är det någon som har något bra tips på träningsmusik?


Såhär såg jag ut innan jag skuttade iväg till skolan imorse


Min middag


Såhär ser jag ut nu, snart blir de träningskläder

Den tionde juni

Det är så mysigt när det regnar, iallafall när man är inne. Där jag bor hällregnar det nu och jag sitter inne och myser. Imorgon är vi lediga från skolan och vid 16.00 drar vi på skolresa. Ska till en camping i Kungshamn och är borta till söndag. Därför kommer det vara dåååligt med uppdatering, men ska försöka. Kommer bli himla roligt att åka iväg med alla underbara människor! Vi har lite otur med vädret, men det kommer säkert bli bra ändå.

Idag har varit en slapp dag. Åkte till skolan och städade ur skåpen, hade sedan sista mötet med resekommitén i princip resten av dagen. Var hemma vid ungefär 14.30 och hade klipptid klockan 16.15. Fick klippt av luggen lite, den hängde ju ner i ögonen på mig. Resten av min dag har ja spenderat hemma. Lagade (okej, värmde) mat, kollade på tv och nu hade jag tänkt att visa några av sakerna jag köpte igår!


Svarta shorts - Rut mfl. 199:-


Tröja till klänningen på avslutningen - Åhlens 249:-

Köpte även skor till avslutningen och en bh, har inga bilder på dessa.


Den nionde juni

Nu är jag hemma igen! Universeum var faktiskt riktigt roligt, i rätt sällskap så funkar allt. Efter universeum blev det en super-duper-shopping-runda med Maja och Sandra. Vet inte i hur många timmar vi sprang runt, ungefär 5. Det blev iallafall riktigt lyckat, för min del iallafall. Fick köpt mig:

- Skor till avslutningen
- Spets bh
- Tröja till avslutningen
- Svarta shorts

Är riktigt nöjd med dagen, men nu är jag helt slut! Jag lägger upp bild på mina saker imorgon, missa inte det!


Såhär ser jag ut idag!

Training

Äntligen hemma! Åkte som sagt hem till Maja efter skolan och sedan direkt till träningen för att träna gruppen. Träningen med de små gick bra, dock var de ovanligt speedade idag så det blev lite extra jobb. Tränade också själv idag, vi körde styrka och lite smidighet. Gick skitbra, så himla skönt att träna! Nu ska jag äta och kolla på Top Model.



At Maja´s

Nu är skoldagen slut och jag och Elin är hos Maja. Vi åker inte till stan idag för jag hinner inte, måste träna de små. Hela 9:an ska till Universeum imorgon, så jag och några kompisar stannar kvar i Göteborg och går och handlar där istället. Hoppas, hoppas, hoppas jag hittar det jag behöver! Högst upp på min lista står tröja, skor och väska till avslutningen och underkläder.

Fit for fight

Nu är jag snart fit for fight för att åka till skolan. Idag blir det fotboll och innebandy-turnering, sen stan med tjejorna. Måste hinna tillbaka till klockan 5. Jag ska träna friidrottsgruppen själv idag, för gruppens andra tränare kunde inte komma, så jag får ta det själv. Sitter och planerar träningen nu. Älskar verkligen att träna de små ungarna! Alla är runt 9 år och skitgoa. Fulla med energi och nästan alltid glada, ibland undrar jag hur de orkar vara så uppe i varv hela tiden. Nästan alla i gruppen är tjejer, såå jaa det är fullt upp. Lite synd att träningen snart är slut för sommaruppehåll.

Ha en underbart dag, vi hörs ikväll!

Få dubbelt upp!




Ni har säkert hört detta förut, få presentkort bla bla bla. Men nu är det ännu bättre än vanligt! Freestreet har just nu ett erbjudande som gäller i hela juni. Alla som växlar in ett presentkort på 500kr får istället ett presentkort på 1000kr!


Ta del av detta nu, HÄR!

Trender



Byxdressen och lååånga klänningen

Vad tycker ni om dessa trender?
Är det något ni skulle ta på er?
Varför eller varför inte?

Tyck till!

Den åttonde juni

Hittils har jag haft en super-morgon. Vaknade kl. 6 och kände att det kanske va lite tidigt att gå upp, vaknade igen vid sju och gick upp. Detta betyder att jag inte behöver stressa idag, vilket jag alltid gör annars. Nu har jag lååång tid på mig. Ska vara i skolan vid 12 och jag har redan ätit och fixat iodrning mig lite, så jag är på rätt väg iallafall. Det är ganska bra väder idag också, så humöret är på topp. Senare idag hade jag tänkt att tycka till lite om KILLARS mode, istället för tjejers mode, som det brukar vara. Om det kan ni läsa senare ikväll. Efter skolan åker jag till stan med några kompisar och hoppas att hag kommer hem med något fint.

Vill också säga grattis till min kära mamma som fyller år idag! Hon är bäst.

Relax

Någon som känner igen denna tröjan från "Vänner"? Denna liknar den som är med i serien och finns att köpa på Stayhard.se.






Nu ska jag gå och RELAX - sova. Godnatt!

Grattis mamma

Nu har jag varit social och trevlig hela kvällen, vi firade mammas födelsedag idag och hade folk hemma. Nu har de åkt hem och jag kan göra vad jag vill. Imorgon har vi sovmorgon till 12.15, så jag kan sitta uppe hela kvällen. Woho. Här har ni bild på mig ikväll!


Great company

Har fått sällskap nu, Maja och Lotta är här! Vi har egentligen inte gjort så mycket, mest pratat. Nu ska vi baka, får se vad det blir för smarrigt.


Maja


Lotta


Och jag

Wake up

Vaken ovanligt tidigt idag. Det är nämligen så att min mamma fyller år imorgon, men då är hon i Finland, så vi firar henne idag. Självklart har vi inte släppt detta med att gratulera folk på morgonen, därför är jag vaken. Jag är på toppenhumör idag, det bara är så. Ikväll kommer mammas bästa kompis hit med hennes familj och ska fira mamma. Annars har jag inte planerat något alls, det är så himla skönt när det är så, helt öppet för förslag. Hade tänkt att kanske åka och handla, men orkar nog inte. Behöver köpa följande:

Shorts - gärna svart, grå eller bruna halvkorta
Tröja till avslutningen - jeansjacka kanske
Skor till avslutningen - ingen aning vad jag vill ha
Väska till avslutningen (kanske, om jag hittar någon) - typ liten enkel.
Underkläder - både bh:ar och trosor, gärna spets
Tröjor (okej, kanske inte behöver - vill ha) - något roligt till sommaren

Det var det, nu blir det frukost.


Cleaning every millimeter

Äntligen klar med städningen. Kalla mig freak som städar hela lördagkvällen, men har man städryck så har man. Nu är det klart iallafall och jag tror aldrig det har vart så fint här inne! Nu gäller det bara att hålla detta... Hah. Det var iallafall riktigt skönt att få röjt ur lite. Resten av min lördag kväll hade jag tänkt att vara lite social och bara ta det lugnt. Godnatt i förskott!


Happyface

Sitter här och är glad.

1. Jag har "städryck". Det innebär att jag får enormt behov av att ha snyggt i mitt rum, sånnahär ryck kommer lite då och då. Håller på att utnyttja detta nu och gör ett rejält röj i mitt rum.

2. Jag har hittat laddaren till systemkameran! Äntligen. Hittade den i en väska, som hade stått i mitt rum ett tag.

3. Jag har snart sommarlov.

4. Lyssnar på värsta goa låten, man blir så glad av den! Sean Kingston - Take You There.


Den sjätte juni

Förbättrade mig lite när det gäller att gå upp idag, snoozade bara i en halvtimme. Fick duschat (yes, varmvattnet funkar igen!), klätt på mig och ätit lite frukost innan jag åkte iväg till tävlingen. Jag var funktionär i spjut och sprang runt med barnen från min träningsgrupp hela dagen. Hade riktigt roligt, dock var vädret lite blandat. Nu hade jag tänkt att städa upp lite på mitt rum, stöööökigt. Senare får vi se vad som händer, ska försäka hitta på något skoj.  Hur har eran dag varit hittils?


Läggdags

Har vart lite dålig på att uppdatera idag, har haft fullt upp. När vi slutat skolan åkte jag ju hem till Maja. När hon skulle iväg till stan gick jag, Sandra och Icka och mötte Lotta och begav oss sedan hem till Icka för att äta våfflor. Blev jättelycklig för att det blev våfflor, var så himla längesedan. Jag åt tills jag var mätt och sen åt jag en och en halv till, resultat - proppmätt. Resten av dagen gick åt att... göra typ ingeting. Åkte och köpte godis, pratade en massa och lite annat. Men nu är jag hemma iallafall och ska snart hoppa ner i sängen. Imorgon är det ju friidrottstävling. Jag ska inte tävla själv, men ska vara med för att hålla koll på och hjälpa de små barnen från min träningsgrupp, vissa av dem är med och tävlar. Jag hoppas på fint väder eftersom det är utomhus och för att jag kommer blir kvar där större delen av dagen. Antagligen blir det lite blandat väder, det blir roligt iallafall. Har ju precis börjat träna dem, så jag kämpar fortfarande med att hålla koll på namnen på alla ungar, så jag får skriva en lista på alla av mina barn som är med och sedan köra på uteslutningsmetoden. Nej, så farligt är det faktiskt inte, det kommer gå bra. Nu ska jag iallafall lägga mig, godnatt snyggingar!


Hemma hos Maja


Hemma hos Icka


Sandra, Icka och Lotta (Förlåt Maja, hade ingen bild på dig)

Den femte juni

Ännu en lektions-tom dag. Gick upp efter att klickat på snoozeknappen ett antal gånger (ca 10), då insåg jag att jag skulle gått upp för en timme sedan och att jag antagligen borde gå upp. Fick slängt i mig lite frukost och gjort mig iordning innan jag tog moppen till skolan. Väl i skolan fick vi veta att första lektionen var inställd och att vi istället skulle ha gympa tillsammans med resten av 9an. Vi spelade fotboll, hade skitroligt! Sedan fick vi gå hem, så vi åkte hem till Maja och här är jag nu. Jag, hon och Icka ska hitta på något, fråga mig inte vad, för jag vet inte.


Hos denna underbara tjejen

Den fjärde juni

Sitter och äter middag nu. Denna torsdagen har varit en ganska lektionstom dag. Vi hade bara en lektion och slutade vid 11, då drog jag och några kompisar till fiket. Sen åkte vi hem till Icka, som precis har kommit hem från Turkiet. Lyssnade när hon berättade om hennes vecka och... jaa har inga direkta ord för vad vi gjorde mer - töntade oss. Vi hann också med en promenad i det blåsiga vädret innan vi åkte hem. Snart ska jag iväg till träningen, träning på friidrottens gym. Ska försöka få i mig resten av maten och sedan åker jag!

Ps. Vill tipsa om en (enligt mig) grym låt. Sean Kingston - Fire Burning. Vad tycker ni om den?

Hann med en snabb bild innan jag åkte från Icka, medans jag stod och drog i håret - tog ur toffsen.


Promenad - Jag och Elin


En blomma

You mean the world to me girls.

Nu blir det sängen för mig. Har haft en soft kväll, bara vart hemma och slappat. Föresten kom jag att tänka på igår när jag kollade på tv! Bytte runt mellan kanalerna och kom in på "Paris Hiltons new BFF" (eller vad det heter). Allt jag kunde göra var att skratta, är de allvarliga? Det är så töntigt att det nästan blir roligt, bara för att det är så galet. Tjejerna som fjäskar så för Paris och grinar när de åker ut. Det är så sjukt mysko. Måste man anordna en tv-serie för att hitta en bra kompis eller är man bara så himla desperat efter pengar?! Jag hittade då inte mina vänner genom en himla tv-serie (om det inte är någon som har smygfilmat) och jag slår vad om att jag är tusen gånger bättre kompis med mina kompisar än vad Paris kommer vara med hennes "New BFF". Har det aldrig slagit henne att hennes kanske blivande BFF bara vill vara med i tv? Gud jag blir bara så fundersam, är detta naturligt?


Rescued!

Härmed är min sommar räddad!

Det finns sommarkurser, så nu är jag överlycklig! Nu kommer nästa problem, vilken kurs. Jazz eller street?! Har ju funderat på att börja i street istället för Jazz/Show så det vore skitskoj att dansa det i sommar. Hade velat köra på båda kurserna, men detta blir knepigt eftersom de såklart är på samma tid, samma dag. Hoppas, hoppas, hoppas bara att det fortfarande går att anmäla sig, streeten börjar den 15:e. Nu är jag lycklig ska ni veta!



Jag just nu!


Miss it miss it and miss it a little more

Har egentligen inte så mycket att skriva just nu. Sitter här och saknar dansen. Det är ju sommaruppehåll nu och jag får... aa jag vet inte vad. Saknar det något så sjukt, extremt mycket. Vet inte vart jag ska ta vägen för jag vill bara åka iväg och träna, men det börjar inte igen förrän SEPTEMBER, det är lååång tid kvar, helt för lång tid för att jag ska klara vara normal. Det är absolut inte så att jag är proffs eller något, verkligen inte. Det är bara det att det är så galet roligt!


Får sänhär abstinens!?

Måste kolla hemsidan och se om de anordnar några sommarkurser...

En massa prat

Sitter hemma hos Madde nu. "Kommunmästerskapet" gick helt okej, inte direkt något bra resultat, men glad ändå. Var inte riktigt så bra väder som jag hade hoppats på, ganska blåsigt ett tag. Till min stora lycka slapp vi åka tillbaka till skolan efter, så vi slutade klockan 12. Då åkte jag och Madde hem till henne. Duschade där, hels eftersom vi haft friidrott och dels eftersom varmvattensberedaren har gått sönder hemma, jobbigt! Kallduschar är inge vidare, eller vad tycker ni? Efter att jag duschade har vi bara suttit och pratat en massa och Sandra kom hit för en stund sedan, trevligt. Senare ska Madde iväg och träna sin friidrottsgrupp så jag och Sandra får ta oss härifrån då. Har inte riktigt bestämmt mig för om jag ska träna, känner för det, men ändå inte. Nu ska jag iallafall... prata lite mera!

Kläder från Bubbelrummet

Satt inne på Bubbleroom.se och kollade och detta är resultatet.




Bikini
Gillar roliga mönster, så denna passade perfekt. Behöver verkligen ny bikini, panik.





Volangkjol
Har varit väldigt tveksam till volang ett tag, påminner mig om de "fina" volangkjolarna jag hade när jag liten. Men denna kjolen var riktigt söt.





Tränings-set
Hade passat perfekt till sommaren. Känner dock att rosa kanske inte var den bästa färgen... Ge mig denna i svart?


Vad tycker ni om dessa plagg?

Ladda batteriena

Hemma från mötet nu och det gick riktigt bra faktiskt! Imorgon blir det till att försöka lösa de sista grejerna inför resan, vi åker ju snart! Mellan den 11-14 juni kommer vi att vara iväg. Nu ska jag bara ta det lugnt, fira att allt är klart i skolan och att man äntligen har massa, massa fritid! Imorgon är det "kommunmästerskap" i friidrott och jag ska vara med på 80m och längd. I "Kommunmästerskapet" tävlar de tre bästa i alla grenar från kommunens tre skolor mot varandra för att få fram den bästa i kommunen. Har inte direkt några förväntningar inför imorgon, eftersom jag inte tar det så himla seriöst, mest en skoj grej. Det går som det går. Nu ska jag "ladda" inför imorgon genom att slänga mig ner i tv-soffan!

Gone for the monent

Nu åker jag till underbaraste Maja! Sedan "föräldramöte" och sen hem igen. Ha det underbart snyggingar!

Okej eller inte?!

Var ju och handlade för några dagar sedan hade jag tänkt att visa lite bilder från det. Istället för att visa massa fina saker jag köpt tänker jag visa massa fula saker som jag inte köpt, det låter väl skoj?


Dessa... shortsleggins är en av de sakerna jag inte skulle klara av att ha på mig. Tajta, guldiga och jaa inte snygga enligt mig! Förstår inte riktigt grejen med dem, när skulle man ha på sin sånahär?




Här är den andra grejen sopm jag hittade, ett par örhängen. Inte alls fina enligt mig! Själva ytterkanten är en slags fjäder och runt denna har man snurrat vanliga trådar och ståltråd. Tycker detta ser... billigt ut. Jag har en fråga, varför?



Om ni håller med eller inte alls håller med får ni gärna lämna en kommentar. Alltid lika roligt med olika åsikter!

Den andra juni

Kom hem från skolan tidigare än vanligt idag, betygsättningen är ju imorgon så det är inge kvar att göra på lektionerna längre. Ikväll kl. 18:30 har vi i resekommitén möte med de föräldrarna som ska med på våran klassresa. Lovade ju igår att berätta om den, så det ska jag göra nu. Vi är ca 8 personer som sitter med i den så kallade resekommitén och vi har planerat en resa för alla 9:orna. Vi kommer att åka till Solviks camping mellan den 11-14 juni, det är ganska snart. Där ska vi göra lite olika saker, mest bara ta det lugnt. Kommer att bli grymt!

Idag har jag inte direkt något att göra, förutom mötet senare. Jag får se vad jag hittar på! Hur har eran dag varit?

Dagens outfit



Jeansleggins - Vila (de har vart med förut)
Tshirt - Gina Tricot
Armband - Gjort själv!


Den första juni

Har haft en skitbra dag! Fullt upp och därför har jag inte hunnit blogga förrän nu. Var i skolan, vi oienterade och jag gick faktiskt ganska bra, dock var det ganska kämpigt eftersom det var så varmt. Gjorde omprov i NO idag och det gick skitbra. Åkte hem och konstaterade att vi inte hade någon ström hemma, lite struligt. Åkte till Madde och åt eftersom jag inte kunde fixa någon mat, sen tränade jag de små, sen tränade jag själv och sen drog jag och Madde och badade. Första doppet iår, känns lite sent att göra det första juni, men men. Har varit en skitvarm, skitbra dag! Allt är skitbra nu, allt funkar och livet flyter på, så jag är glad. Allt i skolan är avklarat, nu är det bara att glida runt i 2 veckor, snart är det skolresa (berättar mer om det imorgon), sen sommarlov och allt som det innebär - underbart!

Nu ska jag ta och sova, ladda om för imorgon! Sov sött.


RSS 2.0