Night night

Det var riktigt mysigt hos Maja. Vi gick över till "the big city" och köpte glass. Sedan satte vi oss i något som jag tror ska föreställa en park, eller något annat. Fick pratat en massa, mycket händer nu tydligen, det finns alltid något nytt att prata om. Snart ska jag skutta ner i min säng och vila upp mig för imorgon. Imorgon har vi orientering och jag har Noprov. Önska mig lycka till?! Nu ska iallafall gå, ha det underbart och sov sött!


Trettioförsta maj



Såhär ser jag ur idag. Har på mig bikini och en stor skjorta (som jag fått av min bror). Håret har jag inte gjort något med allt, det är självtorkat - lockigt.




Här ser ni en liten reklamannons jag hittade när jag läste, lite rolig var den allt. "Stan´s bästa ligg - nu även i båten". Kanske inte det första jag skulle skriva om jag skulle sälja madrasser, men det kanske var effektivt, det vet ju inte jag.

Det är inte direkt något mer jag vill berätta, förutom att jag kan konstatera att jag bränt mig lite idag. Det blir skönt ikväll när jag ska sova...

Puss på er!

Sunshine and Keri Hilson

har legat på altanen hela dagen och nu är jag innte för att återhämta mig lite, det är så sjukt varmt! Det löste sig bra med No´n, även om jag inte har boken. Fick tag på svaren på frågorna med hjälp av mamma, pappa och några kompisar och nu när jag vet vad svaren är så är det bara att knacka in i skallen. Har ganska bra koll på det nu, så jag är glad. Vet inte riktigt hur jag ska spendera resten av min dag. Hade gärna hittat på nåt skoj, vi får se hur det blir. Bada hade verkligen inte vart fel!

Bästa låten: Keri Hilson, Ne-Yo, Kanye West - Knock You Down.
Så himla go! Vad tycker ni om den?



Sofi ger ut bok!

Läste att Sofi Fahrman ska ge ut en bok. Boken kommer att handla om fest, shopping, sex, kärlek, inneställen och trender. Huvudpersonen är en modebloggande tjej som flyttar från New York tillbaka till Stockholm och boken kommer att ges ut i höst. Blir riktigt spännande att läsa den!

Nu när jag ändå skriver om Sofi skulle jag vilka passa på att lägga in denna bilden. Vilken outfit tycker ni bäst om?


Mothersday



Morsdag idag och var jag uppe med tuppen, nästan iallafall. Pappa väckte mig kl. 08:45 för att de skulle äta frukost då och vi skulle ge mamma hennes present. Tycker det va riktigt bra att pappa väckte mig, då får jag kanske något gjort denna söndag. Jag vet, varje söndag tjatar jag om jag ska få något annat gjort än att bara sita och glo och oftast blir det så ändå. Men jag ska säga er att idag är jag en bra bit på vägen. Klockan är 10.20 och jag har ätit frukost och duschat, det är inte illa. Idag tänkte jag ta vara på soltimmarna och lägga mig på altanen. Skulle också behöva plugga inför ett prov jag har på tisdag, men jag har ingen bok och det verkar som att alla andra också har den i skolan, rädda mig någon? Måste få bra resultat på det provet. Det är omprov i NO som jag tjatar om. Första gången jag gjorde provet gick det skitdåligt, hade pluggat lite för lite och hade dessutom bara pluggat på kapitlet i boken. Självklart kommer alla frågorna från ett papper som läraren lämnat ut och detta betyder att jag är körd. 7 av 30 är nog inte direkt nåt att skryta om, men nu jävlar, på omprovet ska hon allt få se!

Nu ska jag gå och göra mig iordning, ha en underbar, solig dag!

Kvällen är räddad av Sandra

Trodde att jag skulle få sitta ensam hemma själv hela kvällen, men nej så blev det inte. Sandra kom hit vid halv 11 och vi gick ut på promenad. Riktigt mysigt om jag får säga det själv. Har precis kommit hem nu igen och Sandra har åkt hem. Sitter och äter banan nu och snart blir det sängen. Godnatt!

Robinson 2009 - slut



Japp, nu var Robinson 2009 slut, inte nöjd med resultatet! För er som inte vet så var Ellinor och Jarmo i final - Ellinor vann. Jag tycker att Jarmo var 10ggr mer värdig vinnare, han gick verkligen in för det. Jarmo var en sån himla go gubbe, så himla egen och han körde verkligen sitt eget race. Men nu är det som det är och detta är vad jag tycker, finns inget rätt och fel. Det blev föresten muffins tillslut, riktigt goda blev de, som vanligt ;)

(Om någon undrar så använder jag receptet från "Sju sorters kakor", slänger bara i alla ingredienser utan speciell ordning och har dem inne i ugnen ca 2 min kortare än vad de ska.)

Jag får se vad jag ska hitta på tills jag ska lägga mig, får hitta på något. Godnatt i förskott allihopa!

Robinson och muffins



Helt himla underbart väder ju! Dock har det svalnat lite nu. Satt en stund på altanen förut och sedan åt jag grillat och glass. Nu sitter jag och funderar på att baka, jag fick sån himla lust. Eftersom jag är mästare på att göra chokladmuffins så blir det nog det jag bakar. Skulle vart skoj att hitta på något ikväll, men de flesta är upptagna så det blir myskväll hemma för mig.

Nu ska jag städa upp lite, baka och duscha medan muffinsen är i ugnen, sen blir det Robinson final på tv´n. Någon mer som ska titta på Robinson?

Shopping i värmen

Nu har jag precis kommit hem från stan. Tog emot lite att åka upp och handla nu när det är så fint väder, hade ju kunnat ligga hemma och sola. Men jag åkte upp iallafall, behövde köpa följande: Bikini, jenasjacka, skor, underkläder och foundation. Efter att ha kollat efter allt överallt åkte jag hem med en ny foundation, inte så himla lyckat. Så var det iallafall och nu är jag hemma igen. Ska snart ut i solen och ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, får väl kolla runt lite. Senare kommer ett inlägg om vad jag såg på stan..!

Home

Hemma igen nu, riktigt rolig kväll! Nu är jag dock helt slut, känner mej inte så himla bra, behöver nog sova en stund. Ska upp kl. 08:30 imorgon för att gå ut med GT. Vi får hoppas att det blir fint väder så man kan dra på sig shorts imorgon bitti! Ha det underbart!

BBQ



Det blev faktiskt av att jag sprang en sväng igår, gick riktigt bra. Hann med att stretcha ett tag efter också, blir så stel nu när dansterminen är slut! Orkade inte bada efteråt,  jag var varm nog. Så jag tog en dusch och hoppade ner i sängen.

Vaknade sedan, idag klockan 8 och gick upp halv 9. Hade sovmorgon till 10.10, det var riktigt skönt att få sova ut. Kom iväg till skolan och det första på scemat var praktiskt nationellt prov i NO. Sedan rullade dagen på och tillslut fick vi gå hem. Väl hemma slängde jag av mig kläderna (nej inte alla...) och lade mig och solade på altanen. Hade lovat och städa lite, så det hann jag också med. Nu hade jag tänkt att ta en dusch och så småning om göra mig klar för kvällen. Ska iväg till en kompis och grilla med massa andra kompisar. Hoppas ni också får en riktigt bra kväll!


Coconuts


Riktigt gullig tröja att sova i, finns på Top Shop. Tyckte den va rolig, bara jag?

Sitter här och funderar på vad jag ska hitta på. Hade tänkt att kanske gå ut och springa en sväng, men vet inte om jag orkar, jag är helt slut! Vet inte varför, jag bara är det. Hade vart himla gött att bada bubbelbad också. Får se vad det blir, kanske båda två!

Yesterday was wonderful, today was just as wondeful

Lite dåligt med uppdatering nu. Har inte skrivit något om vad jag gjorde igår, hade skitroligt iallafall. Jag pluggade klart, åt och åkte till Maja. Hemma hos Maja var hon, Elin och Sandra. Vi skulle över till kommunstafetten så vi tog cyklarna och åkte iväg. Vi hade bara två stycken så jag åkte med Sandra. Vi fick såklart den "bästa" cykeln, ingen luft i däcket, typ ingen alls. Det gick ändå helt okej att ta sig över till "the big city". När vi kommit fram träffade vi lite folk och kollade på stafetten. Efteråt hade vi tänkt att gå och köpa godis, men det slutade med att vi satte oss på en pizzeria. Satt där ett tag, hade himla roligt, sen begav vi oss tillbaka igen. Eftersom Sandra skjutsat mig hela vägen dit så tänkte vi att det kunde vara lite rättvist om jag körde henne tillbaka, men så blev det inte... Vi konstaterade att jag är kass på att skjutsa, jag var för kort. Nådde ju knappt ner till marken när jag satt på sadeln så när det lutade lite så, aa då tippade man. Tillslut kom vi iallafall iväg (Sandra körde mig, tack gode gud, annars hade det nog gått illa...) och körde tävling med Maja och Elin. Självklart så vann jag och Sandra och kom först hem till Maja. (Jag förstår om ni inte är förvånade över att vi vann, jag och Sandra äger alla på cykelrace!) När vi kommit hem till Maja tog jag moppen och åkte hem. Det var min onsdag!

Min torsdag nu då. Vaknade när alarmet på mobilen ringde, snoozade ett antal gånger innan jag insåg att jag var tvungen att gå upp om jag skulle hinna. Drog mig upp ur sängen, tryckte i mig frukost, gjorde mig klar och åkte iväg till skolan. När jag kommer dit (vi har musiklektion på en annan skola), och har stått och väntat en stund inser vi att läraren inte kommer, så vi går till cafet en stund och promenerar sedan tillbaka till skolan. Vi går in på lektion och efter det har jag, Madde och Sandra håltimme en lektion och sen lunch. Vi bestämmer oss för att gå till en pizzeria (samma som igår) och äta lunch. Där sitter vi en stund och sedan går vi tillbaka till skolan. Sen blir det dags för nationellt prov i spanska, uppsats. Jag inser att detta kommer gå ganska dåligt, eftersom vi inte kan någon spanska, vi har bytt lärare minst fem gånger. Får tillslut skrivit ihop en liten uppsats och sedan är det dags för svenska och sedan är skoldagen slut.


09|05|27 - A "goodbad" day

Dagen har vart både bra och dåligt. Gjorde mitt sista matteprov idag och det gick suveränt! Hade 30 rätt av 31 möjliga och fick MVG. Sedan var det No-prov, det gick inte riktigt lika bra om man säger så. Det visade sig att jag hade pluggat på lite fel saker, så det gick... aa skit, får kanske G. Funderade på att lämna in utan att skriva och göra omprov istället, men sedan försökte jag, vi får väl se hur långt det räcker. Det känns inte som hela världen, men lite surt känns det. På No´n fick jag även reda på att jag inte kommer få en lååång sovmorgon på fredag. Egentligen ska jag inte klaga, 10:10 är inte tidigt, men typ 12:00 hade inte vart fel! Nej nu ska jag inte deppa ihop för detta, nya tag. Sitter och skriver på min sista svenskainlämning just nu, går helt okej. Sedan ska jag äta och antagligen åka ner till träningen, vet inte riktigt hur jag ska göra än. Känner mej ganska slö och är ganska slut, så jag kanske är hemma och vilar. Även om jag inte ska träna ska jag iallafall ner till "the big city" senare. Idag är det "kommunstafetten" en stafett där vem som helst får vara med. Man tävlar i lag på 6 pers och friidrotten har med ett lag, så jag ska ju såklart ner och heja på dem!


Pretty pretty shoes...

Hade tänkt att hinna med en liten snabb uppdatering innan jag kastar mig i sängen. Har pluggat hela dagen och nu är jag helt slut, behöver sova lite, behöver nya krafter till imorgon. No-prov och matteprov blir det imorgon, hoppas det går bra, det löser sig iallafall.

Idag får dessa skor vara med på min blogg, bara för att det är så himla söta! Finns på Top Shop för £. 15

(Ni kan också kolla in Kate Moss sommar-kollektion på Top Shop)

"Slutspurten" innan sommarlovet

"Slutspurten" nu! Bara några få saker kvar i skolan. Bara en vecka kvar till betygssättning och på fredag är allt klart. Allt känns så himla bra, skolan är snart slut och då blir det sommarlov. Sommarlov är nog bästa tiden på året. Sova hur länge man vill, göra vad man vill, det är varm ute - det är 10 veckor fritid. Tråkigt att vi slutar nian dock, kommer ju sakna alla så, men tänker inte tappa kontakten med folket. Sommarlovet kommer bli skitbra! Bara träffa allihopa, sola, bada och sen åker jag ju till Kroatien och seglar i en och en halv vecka, det blir grymt! Jag, familjen och en annan familj ska flyga ner till Kroatien och hyra en stor segelbåt, segla runt i en vecka och sedan bo på fastlandet några dagar innan vi åker hem, längtar.

Nu ska jag iallafall plugga en stund, "slutspurten" som sagt.

Dagens outfit

Jeanslegging - Vila
Tröja - Gina Tricot
(Mysstrumpor - Gina Tricot)



Solig måndag!

Idag hade vi ju "friidrottsdag" i skolan. Det har vart en solig, varm dag med massa vattenkrig, friidrott och lite strejk på 800m. Resultaten blev kanske inte be bästa, men är himla nöjd med stafetten på slutet. Även om det blev lite krångel så vann vi! Idag ska jag träna de små, men innan det ska jag plugga lite kort och ligga och steka i solen!



Vettig söndag

Kan stolt säga att jag faktiskt gjort något av min söndag denna veckan. Har fått pluggat en del och vart med underbara Maja. Dock satt jag i myskläder nästan hela dagen... Men det är ju faktiskt söndag! Jag kom hem från Maja för en stund sen, alltid lika mysigt med henne. Vi pratade en massa, tog en promenad och åt "chokladbollssmet". Nu laddar jag för imorgon. Vi har friluftsdag med skolan och ska ha en slags friidrottstävling. Blir roligt, bara jag inte får ont i knät (eller benhinnorna!) Äsch det kommer att gå bra!


Hemma hos Maja, dock inte idag.

Looking forward

Tar en "pluggpaus" nu. Samtidigt som det känns tungt att det är så himla mycket plugg just nu, känns det bra. Bra att det inte är mycket kvar. Bra att jag egentligen inte behöver bry mig längre, kommer in där jag vill ändå. Trots det sitter jag och trökar med mitt No-prov och min muntliga redovisning i Bild. Snart ska jag ta en dusch och sätta på mig riktiga kläder, sitter fortfarande här i mjukisbyxor och en för stor tröja. Senare ska jag ta en sväng till Maja, har inte träffat henne på länge, känns det som iallafall.

Livet leker nu, jag är så himla glad. Snart sommarlov, då jädrar. Inget plugg alls, gud vad skönt! Bara träffa kompisar, bada, sola, åka moppe och göra en massa skoj saker.

Goodmorning beautiful

Godmorgon allihopa! Nu har jag äntligen kommit upp. Det var underbart att sova i sin egen säng igen. Jag hade tänkt att göra något av min söndag senna veckan, det brukar alltid bli - sova för länge, äta frukost så sent att man inte kan äta lunch, sitta vid datan och slöa i pyamas hela dagen. Idag hade jag tänkt att det skulle bli - Sova så mycket jag behöver, äta frukost i hyfsad tid, plugga, äta lunch, plugga igen och sedan kanske hitta på nåt med Maja. Skulle också behöva stöda i mitt rum, men vi får se hur det blir med det... Vad ska ni hitta på idag?

I'm back!

Nu är jag tillbaka från träningslägret! Har haft ett par roliga dagar. Vi har tränat mycket och nu har jag en jädra träningsvärk, men glad är jag ändå! Känns typ skönt att komma hem till vardagen igen. Detta kn nog bero en del på att stugan jag och tre till kompisar bodde i var... aa helt värdelös. Den luktade rök, golvet var skitsmutsigt, sängarna var jättesmå (och man fick ligga två i samma säng), vattnet funkade inte, de flesta lamporna funkade inte och vi hade ingen toalett... Stugorna fick alltså sämsta betyget, men träningen gick bra. Jag sprang häck, det gick bra fast att det var så längesedan. Jag sprang också en massa och hoppade längd. Längden gick lite sådär, typ skadade knät lite, men det blir snart bra igen. Förutom att vi tränade åkte vi också över till Danmark en sväng. Lägret var i Helsingborg och det tar bara 20 med färjan till Danmark. Där åt vi dansk korv, sprang runt på stan och gick till någon slags fästning och gjorde en massa tävlingar. Om man ska samanfatta har dagarna vart bra, alltid roligt med läger. Även om det är roligt känns det roligt att vara hemma igen, leva vanliga livet igen. Nu ska jag också bli bättre på att uppdatera, det var lite svårt på lägret. Nu ska jag bara njuta av att vara hemma, sen sova LÄNGE. Hur har ni haft det? :)

Se ya later aligator

Hemma från matchen nu, himla skoj! Imorgon åker jag iväg (därför rubriken). Ska på friidrottsläger. Inte så himla mycket jag har att skriva just nu, men än att ni får ha det så himla underbart medans jag är borta! Ska uppdatera som as när jag kommer hem, för att kompensera lite för min lilla... ah resa. Ha de fint!

Regn och fotboll

Hallo! Jag har haft en skitbra dag. Den började inte så himla bra, försov mig och fick åka moppen i ösregnet, men sedan blev det bara bättre och bättre. Klarade mattediagnosen och fick håltimma på spanskan (som jag hatar!). Gick hyfast på gympan och resten av dagen var bra. Sen kom jag hem, packade inför lägret. Tror jag har glömt att berätta det! Jag ska åka iväg på friidrottsläger. Vi åker imorgon bitti och kommer hem på lärdag kväll. Ska bli skoj! Iallafall, efter jag packat´städade jag upp lite i rummet. Några kompisar kommer hit och sen åker vi och kollar på fotbollsmatch. Blir en roligt kväll! Nu ska jag göra mej klar.


Här har ni bilderna på det jag köpte, äntligen funkar det! Förlåt för den underbara bildkvaliten.

Goddag!

Hemma hos Maja nu. Var bara hemma snabbt efter skolan, sen direkt hit! Jag, Maja och Sandra har... ah cyklat och köpt glass (woho) och slappat för fullt.

Nåt vi satt och pratade om förut är att man inte är så himla liten, nu tänker jag på modet. Trender som vart när vi var så, har nu kommit tillbaka. Magtröjan är ett exempel, vet fortfarande inte riktigt vad jag tycker om det... (Har ett tidigare inlägg om detta) Känns okej om det är skitvarmt så man håller på att dö, äh vet inte. Jeans jacka är ett till plagg, de är skitsnyggt! Eller vad tycker ni? Jag har letat efter en med halvlånga armar och så ska den vara ganska kort, men ännu har jag inte hittat "den". Det sista plagget som blivit lite modernt (eller iallafall för ett tag sen) är de utsvängda jeansen. Jag ska vara ärlig, jag hatar dem. Förlåt till er som tycker om dem, men jag klarar inte av det. Jag har nog fastnat i mina stuprörsjeans... Kommer inte ur dem, det är typ allt jag kan tänka mig att ha i jeansväg. Baggyjeans funkar också, men har inga längre. Nah, detta var bara lite tankar... Vad tycker ni om dessa trender?!

Krångel och bra musik

Har försökt lägga upp bilderna på mina saker från Feeport en stund nu, men det vill inte funka. De kommer upp så fort det bara går. Idag vill jag tipsa om en låt. Det speciella med denna låten är att den inte är riktigt min stil, men jag tycker den är så himla go! Det bästa stället är 2 och en halv minut in i låten, sån himla känsla. Orsaken till att jag hört denna låten är att vi dansade till den något år. Därför har jag hört den, inte en, inte två, inte tre utan en miljon gånger. Har fortfarande inte tröttnat på den speciella biten efter 2 och en halv minut. Michael Bublé är det, med låten "Feeling Good", lyssna gärna och säg vad ni tycker! Nu ska jag äta något, kolla på tv, kolla igenom matten och sen sova sött.

Home sweet home.

Kom hem från skolan för en stund sedan. Skulle egentligen åkt och tränat de små, men hinner inte, måste plugga. Ikväll hade jag tänkt att lägga in bilder på de jag köpte, vet att jag sa imorse, men hann helt enkelt inte. Skoldagen var kort och bra. Var med tjejorna på fiket innan skola, ni är för underbara. Nu ska jag plugga igen...

Uppe med tuppen...

Kanske inte rikrigt uppe med tuppen, men jag är allt uppe! Gick upp kl. 8 och sen dess har jag... aa duschat och klippt naglarna är det enda jag lyckats med sen dess. Nu ska jag måla naglarna och sen blir det frukost!

Natti natti...

Nu har jag tänkt att hoppa ner i sängen. Orkade inte bada, blir en annan dag. Min kväll har i princip gått till att plugga... och prata med folk på msn. Plugga - tråkigt. Prata med folk - roligt. Det var alltså min kväll. Bilderna på sakerna från Freeport får bli imorgon bitti. Ska se till att komma upp hyfsat imorgon, så jag hinner med något mer än att sova bort hela förmiddagen, även om jag älskar att göra det! Som jag skrev tidigare börjar jag inte förrän 12.15 imorgon, så jag ska med tjejorna och äta lunch på fiket innan skolan. Har också tänkt att hinna plugga lite, det behövs tyvärr.

Såg att Norge vann "Eurovision song contest", skoj med något Skandinaviskt land iallafall. Dock tyckte jag inte att låten var bra. Såg inte hela programmet eftersom jag helt enkelt inte orkade, är inte mycket för melodifestivalen och sånt. Det känns som att man sett allt de förut, allt är likadant varje år. Kom med nåt riktigt nytt, bra och ändra hela alltet så kanske jag börjar kolla...

Hur har eran kväll varit?  =)

Shoppingtur



Dagen har varit riktigt bra. Vi åkte iväg till Freeport vid 10.00 på morgonen och kom hem 15.30. Hittade nya skor! Letade överallt och hittade ett par fina tillslut. Köpte också nya solglasögon, nagellack och lipsyl. Lägger upp bild på de imorgon eller senare. Nu är jag lite upptagen, sitter och pluggar. Börjar få lite panik för provet på tisdag, det är väääldigt mycket som jag ska lära mig, tydligen. Så jag sitter och kämpar med det nu. Imorgon har jag sovmorgon till 12.15 så jag är väldigt nöjd. Det betyder att jag inte behöver gå och lägga mig tidigt ikväll och då blir jag glad, är "nattmänniska". Kanske åker till skolan tidigare och äter, ifall jag inte orkar laga mat hemma... Ikväll hade jag tänkt att bada, men vet inte om jag orkar.. ska nog bara ta det lugnt, även plugga en del tyvärr.

Nu ska jag återgå till plugget... Ha de fint!

Shopping

Nu ska jag åka iväg om 10 minuter. Maja ska med mej, mamma och Frida (syrran) och vi åker till Freeport. Ska kolla efter SKOR (behöver jag verkligen!) och en Adidaströja. Får se vad vi hittar, skor måste jag verkligen köpa iallafall.

Ha det fint! 

Solig lördag

Idag gick jag upp halv 9 och gick ut med GT, gick helt okej. Sen bar det iväg på match, riktigt skoj, ganska mycket folk där. Ikväll ska jag hitta på nåt med Elin och kanske några andra. Har bara en sak till att berätta - jag är inte längre tillsammans med Simon. Har inte tänkt att skriva massa om det, jag tycker bara inte om honom på det sättet längre, så är det.

Ha en fin dag!

Goodnight

Har inte gjort så himla mycket denna fredagkväll, men är nöjd ändå. Efter jag ätit middag satte jag mig och åt glass och jordgubbar och kollade vad alla skulle göra ikväll. Typ alla var upptagna ikväll, trodde först att jag skulle få sitta hemma, tills Elin räddade mig. Hon hörde av sig och frågade om jag ville med på promenad. Jag, Elin (hennes pojkvän) och Elins lillebror Lukas tog oss en sväng. Riktigt mys. Kom hem vid nio eller nåt och satte mig vid datan och hät har jag suttit till nu, har grejat med lite bilder och sånt. Nu funderar jag på att gå och lägga mig faktiskt. Ska ju upp och ha GT imorgon. Varje lördag går jag upp halv 9 för att gå och dela ut GT i den lilla... aa byn där jag bor. Inte underbart, men fickpengar får man aldrig nog av.

Sitter och pratar med Elin nu, får se hur långt tid det tar tills jag går och lägger mig... Godnatt! <3


Äntligen helg!

Yees nu är det äntligen helg! Egentligen behöver jag plugga, men hade tänkt att ha en riktigt rolig helg istället. Imorgon blir det upp tidigt och ta GT, sen på fotbollsmatch. Senare på dagen vet jag inte vad som händer, men hoppas vi får ihop nåt så alla ses, hade vart skoj! Söndag blir det kanske att åka och handla (skor!!), även plugga en stund. Förhoppningsvis så lägger de in en xtra danslektion också. Terminen är slut, men vi har inte haft så många gången som man ska, så hoppas de fixar de. Idag då... min gympalektion gick helt okej. Fast kändes lite ovant, har inte sprungit häck på ett halvår och så ska jag visa dem hur man SKA göra, men de såg nog helt okej ut. Har lust att hitta på nåt, orkar inte sitta hemma och glo! Ska kolla runt lite och så får vi se vart jag hamnar. Vad ska ni hitta på idag?



 


Här har ni dagens outfit
Jeansleggins - Vila
Svart tröja - Gina Tricot
Blå tröja - Gina Tricot

As comfused as I can be...

Regnig dag idag. Musikprovet fick jag VG på, nöjd med det. Idag hade jag även nationellt prov i spanska - muntligt. Det var inte riktigt så illa som jag trodde det skulle vara, men de va lite halvt pinsamt sådär, men jag överlevde ju. Imorgon blir det engelska inlämning och jag ska även ha en egen gympalektion på idrotten. Jag ska ha sprint och häck, blir riktigt roligt! Nu känns det nästan som att min blogg har blivit en "pluggblogg", men usch nej! Snart är det slut på allt plugg för ett tag! Idag var jag föresten med Madde på öppet hus på gymnasiet vi (förhoppningsvis) ska gå på sen. Nu får de bli mer blogg imorgon, allt är bara så rörigt just nu...


Twiggy is the shit

Det har inte funkat att logga in på bloggen på hela dagen, har suttit och försökt hela eftermiddagen. Men nu har jag iallafall kommit in! Skoldagen var skoj som vanligt. Hade muntlig redovisning i svenska och engelska och båda gick bra, som tur är. Hur är det med er? Själv är jag riktigt trött och ska ägna min kväll åt att bara göra ingenting, ta det lugnt hela enkelt.

Ska kolla på Top Model sen. Kalla det fjortisprogram om ni vill, men jag tycker det är riktigt bra. Så himla fina bilder det kan bli, varje gång jag kollar vill jag fota själv. Synd bara att kameran är urladdad och jag inte hittar laddaren... I säsong 6 som går på tv´n nu är modelegenden Twiggy med i panelen. Nu är hon ju en "gammal tant", men gud vad gó hon verkar. Hon pratar sådär typiskt engelskt.

Lite fakta om Twiggy
För er som inte vet kan jag ju berätta att Twiggy egentligen heter Lesley Hornby och hon är en brittisk fotomodell och skådespelare. Idag är hon närmare 60 år, men Twiggy var under 1960-talet en av världens mest kända modeller. Hon fick sitt smeknamn efter engelska ordet "twiggy" som betyder pinnig. Jaa pinnig var hon och Twiggy var en av dem som satte idealet att vi skulle vara "pinnsmala". Innan Twiggy kom in i bildern hade modellerna varit kurviga, men med jättesmal (då menar jag riktigt, riktigt smal) midja. Twiggy startade någon slags bantningshysteri när hon kom in i modevärlden och idealet ändrades från kurvigt till den mycket smala kroppsbyggnaden, som ännu idag är kvar.



Här har ni henne, legenden.

Ha det fint! Nu ska jag hoppa ner i ett varmt bad!

Reunited.

Äntligen (nästan) klart med allt plugg för idag. Jag skulle vilja kalla mig dag riktigt bra, även om jag fått plugga hela dagen. Skoldagen var, som jag sa jättebra som vanligt. När jag kom hem och satte mig och plugga sjönk "rolighetsnivån" nivån nästan till botten. Men sedan fick jag tag på en gammal kompis på msn och då gick mätaren i topp. Linn heter hon, min kompis som jag inte pratat med på nästan 3 år. Hon bor i Vänersborg och när vi slutade dansa i samma dansgrupp tappade vi kontakten, men fick tag på henne. Gud vad glad jag blev när jag såg att hon loggade in! Riktigt kul att höra från henne, vi har inte pratat på evigheter! Känns som att jag inte känner henne längre, eller joo det är klart jag gör, men vet inget om henne längre eftersom de va så längesedan. Va skitroligt att prata igen! Nu ska jag bara kolla igenom de sista grejorna inför imorgon, har två muntliga redovisningar, önska mig lycka till? Det går ingen direkt nöd på mig, jag tycker att muntliga redovisningar är skitroligt, iallafall när de är på svenska. Engelskan är lite svårare, jaa eftersom svenska är mitt vanliga språk säger det sig själv att engelskan är svårare. Tycker iallafall att det är skitskoj oftast, så det kommer nog att gå bra!

Ha det underbart allihopa! Hoppas eran dag var lika bra som min! <3


Tisdagen den tolfte maj

Nu sitter jag här igen, begravd i plugg! Nu tar jag en välbehövd paus. Skoldagen va toppen! Förutom att vi hade nationellt prov i Fysik och det gick åt... aa någonstans. Men resten av dagen var iallfall skit bra.



Här har ni dagens outfit

Tröja - Gina tricot (den ska vara som en vanlig t-shirt, men jag har Xl så den är lång)
Jeansleggins - Vila        
Bälte - Glitter (tror jag)

Goodnight.

Förut tog jag en snabb (varm) dusch, gjorde mackor och varm choklad och satte mig och mysade framför tv'n. Så nu känner jag mig nog utvilad för att lägga mig och sova i åtta timmar, hihi. Sov sött allihopa! <3

Plugg paus

Just nu tar jag en paus i pluggandet. Känner att allt bara väller över mig nu, herregud jag måste gräva mig ut... Träningen med de små gick iallfall bra, gud de är så goa. Hann dock inte träna själv i brist på tid (himla plugg). Ikväll ska jag plugga klart och sen bara ta det lugnt, det behöver jag nu.

Eftersom jag lovade tänkte jag lägga upp bild på min avslutningsklänning, går ju ur nian i år! Wihi. Köpte den på en liten butik i Göteborg som heter Chelsea, kostade 499 kr. Vad tycker ni om den?



Skynda skynda

Nu är jag lite lite stressad. Nu ska jag snart äta och sen iväg och träna de små, skoj skoj. Sen blir det raka vägen hem igen, för jag har massa att plugga! Måndag en liten stressig dag, men jag ska nog överleva den. Skoldagen var fin fin och det är super väder ute, då blir jag glad. ¨

Måste kila nu. Hur har eran dag varit? :)

Inget är som sommaren...

Känner hur det värker i huvudet efter allt plugg, men har iallafall kommit en bit nu. Ikväll ska jag ta det riktigt lugnt, lägga mig under en filt och kolla på favvoprogrammen på tv. Måste vila upp mig för skolveckan, för jag kommer ha ganska fullt upp. Är det någon mer än jag som vill ha sommarlov?!

Ps. Ny beroendelåt: Leslie - Låt Mig Njuta. Riktigt go låt tycker jag, någon som håller med?

Jeansjackor och magtröjor

Hallojs. Nu är jag riktigt trött på musiken, får ju ont i huvudet. Har svårt att koncentrera mig för tankarna flyger iväg till annat. Till exempel jeansjackor och magtröjor. Båda plaggen var modernt när jag var liten och har kommit tillbaka nu, jag är inte så liten trots allt? Jag har letat överallt efter en jeansjacka och jag letar fortfarande, tips någon?

Magtröja däremot vet jag faktiskt inte vad jag tycker om. Om man har ett linne under så känns det okej, men vet inte om jag skulle springa runt i bara magtröja, om det var riktigt varmt kanske. Vad tycker ni? Hiss eller diss på magtröjor?


Okej eller inte?


Ingen dans på söndag - ingen riktig söndag...

Ännu en gång blir det inte så mycket av min söndag. Gick som vanligt upp för sent, klädde på mig myskläder som jag sedan går hela dagen i, satte mig vid datan och fastnade där. Så brukar min söndagar se ut, fast idag hade jag tänkt att plugga lite. går var riktigt lyckat! Sandra och Felicia firade sina födelsedagar hemma hos Felicia med massa folk. Hade skit skoj om jag får säga det själv! Alla underbara människor. Nu har hag sett Saw 5 också, riktigt slafsig film, usch och fy.

Nu ska jag plugga musik - klassisk musik, himla skitmusik. Får bara ont i öronen och vill stänga av, men måste ju... prov på torsdag. Fick precis reda på att det inte är någon dans idag, känns riktigt surt!


Här är mina så kallas myskläder


Neon



Hittade en riktigt fin klänningNelly.se. Tyvärr krånglar det med att lägga in bilder, men klicka på länken bara. Klänningen är från deras nya kollektion "Neon". Vanligtvis brukar jag vara väldigt kinkig när det gäller neonfärger, men denna tycker jag var riktigt fin! Den finns även med den rosa underdelen i svart, men jag tycker att den ser roligare ut med rosa. Synd att jag redan köpt klänning till när jag går ut nian avslutningen, annars hade denna vart ett altenativ! (Bilder på klänningarna kommer snart)

Äntligen helg


Jag har varit lite dålig på att skriva de senaste dagarna, men nu banne mej. Igår var jag och shoppade! Hittade lite fina saker faktiskt. Köpte en tröja och nya leggins på Gina Tricot + skitsöt klänning på JC. Visar bild i helgen. Såklart hann jag också köpa present till två kompisar som har fyllt år, ska på deras fest imorgon. Blir riktigt skoj, hoppas det kommer roligt folk.

Min fredag då. Hade sovmorgon till 10.10, riktigt underbart! Var dock ganska trött när jag äntligen kom till skolan, eftersom jag somnat om så mycket på morgonen. Åkte moppe till skolan (i regnet) och hann precis i tid till första lektionen som var NO. Blev riktigt sur på gympan idag. Som jag nämnt har jag ont i benhinnorna och idag skulle vi ha "Beep-testet - ett konditionstest där man springer. Självklart ville jag vara med och ge järnet för att förbättra mitt resultat, men det var ju dethär med benen. Jag visste djupt inne att jag inte borde vara med, det bara blir sämre då. Jag är en sådan person som inte kan göra det "halvt", ska jag vara med ska jag satsa allt. Därför var detta var ingen bra grej för mig, eftersom det kan resultera i att jag får benhinneinflammation igen och då är hela sommarens träning förstörd. Trots det ville jag såå gärna vara med, gud vad jag blev arg. Dock är jag lite stolt över att jag struntade i det tillslut, även om det tog emot nåt så grymt. Men tur att jag skippade det, annars kunde det gått illa.

Kom hem för en stund sen och nu sitter jag här. NU ska jag städa mitt rum och packa för att åka till Simon. Han ska ha grillkväll för våranm träningsgrupp i friidrotten. Lite synd att det blev regn, men vi får vara inne.


Stressig måndag, inte lika stressig tisdag.

Har haft lite svårt att hinna skriva på bloggen, igår var en riktigt stressig dag. Kom hem från skolan och kom på att jag hade So-läxa som jag var tvungen att göra, kom även på att jag hade en NO-inlämning som jag var tvungen kolla igenom och lämna in. Jag var också tvungen att äta middag och sedan stressa iväg för att träna de små (friidrottsgruppen jag berättade om tidigare). Efter jag tränat de små skulle jag även träna själv. Som ni märker var min dag fullbokad + lite till. Jag kom hem lite senare från skolan än vanligt, blev en liten xtra stund på bussen eftersom jag glömde trycka på stopp. När jag kom hem fixade jag So-läxan, som tog mer tid än vad jag trodde (blev dock inte helt klar). Sedan skulle jag fixa med inlämningen. Allt var frid och fröjd tills jag ser att jag måste råkat radera en del av uppsatsen, den var inte där iallafall. Det var verkligen inte frid och fröjd när jag konstaterade att min bok (där jag skrivit det som var borta) låg i skolan. Det slutade med att jag fick slänga ihop korv och bröd till middag och skynda mig iväg till skolan för att hinna hämta min bok medan det var någon där som kunde öppna. Jag hann faktiskt hämta den, men det var bara det att när jag var vid skolan så var det 10 min kvar tills träningen för de små började. Fick åka i "superfart" bort till träningen och tro det eller ej, jag kom i tid. Att träna de små gick asbra och Simon säger att jag var duktig, så jag är nöjd med min första träning, längtar redan till nästa måndag. Efter en timme var deras träning slut och det var då dags för min träning. Lyckades få dit en kompis som skulle komma och kolla, roligt att han kom tillslut. Träningen gick ganska bra, dock lite ont i benhinnorna. Har haft benhinneinflammation tidigare så måste ta det väldigt lugnt med dem så att jag inte måste dras med det igen. Japp, det var min måndag det.

Idag är det inte riktigt lika stressigt, men ändå lite. Imorse när jag vaknade blev jag deprimerad, regn! Drog mig ändå till skolan och skoldagen har varit riktigt super-duper. Nationellt prov i matte på morgonen, gick helt okej. Sedan massa skratt med att underbara och sen muntligt naitonellt prov i svenska med Madde sista lektionen. Det muntliga gick skitbra och jag är asnöjd! Vädret klarnade upp under dagen och blev riktigt fint tillslut. Satt och pratade med Elin innan vi gick hem från bussen idag, älskar henne så mycket. Hon och jag har vart kompisar riktigt länge nu och har i princip växt upp tillsammans. När jag pratat klart med henne gick jag hem och här sitter jag. Har pluggat lite, vilket behövdes eftersom nästa vecka blir fullproppad med prov och allt sånt. Jag har musik-prov nästa vecka - klassisk musik. Satt och lyssnade på låtarna förut, hjälp vad ont i öronen jag fick! Va tvungen att sätta på lite normal musik. Ungefär samtidigt som jag satte på vanlig musik igen skulle bara ta en "liten" paus och här sitter jag nu. Snart ska jag äta och åka iväg. Ska på en brandutbildning som friidrottsdklubben anordnar. Vi är på läger ganska ofta och tränaren tyckte att vi skulle gå på en sån utbildning. Det blir nog bra... kanske inte det roligaste jag kommer göra i mitt liv, men jag överlever, det är jag helt övertygad om!


Ha det underbart!

Sur/glad eftermiddag

Yes, nu är jag hemma igen! Blev lite sur förut, eftersom vi bara kunde dansa i en halvtimme för att det va krångel med lokalen. Fast sen blev jag glad, för vi la in en xtra lektion nästa vecka. Kom hem för två stunder sedan och nu sitter jag här. Har hunnit duscha, äta middag och nu ska jag plugga. Varför ska jag plugga nu, en söndagkväll? Joo, för imorgon hinner jag inte med nåt plugg. För imorgon ska jag vara tränare för en friidrottsgrupp. Ska hjälpa Simon (pojkvännen). Han har tränat gruppen med 8-9åringar ett tag och imorgon börjar jag som tränare för dem. Ska bli så himla roligt, älskar små barn, de är så söta. Hoppas det går bra iallafall, det är ju första gången så jag är nästan lite nervös. Om jag intalar mig att det går bra så går det nog bra, det är min plan iallfall.

Nu ska jag först plugga (tyvärr) och sedan ska jag ta det lugnt. Kolla på inspelade "Top Model"-avsnitt och "relaxa".



 


Slödag - söndag



Idag har jag inte åtadkommit mycket. Joo faktiskt jag skapade ju min blogg idag! Men förutom det så är listan tom. Gick upp hyfsat tidigt, hade tänkt att göra något av min söndag. De hela slutade med att jag fastnade vid datan och här sitter jag. Snart ska jag åka iväg till dansen. Idag är inte bara en slödag utan en sorglig dag. Idag är nämligen sista danslektionen för terminen, usch och fy. Jag tror man blir beroende av dansen. Började dansa jazz/showdans när jag var 10 år och sen dess har jag hållt på. Tro nu inte att jag är värsta proffsdansaren, för det är jag absolut inte! Gör det bara för att jag tycker det är så förbannat skoj.

Det har alltså inte varit någon direkt händelserik dag, men igår minsan, då hände det grejor! Jag, mamma och syrran skulle nämligen till "the big city", Göteborg. Letade efter en klänning jag kan ha när jag går ur 9an. Efter att ha sprungit runt i hela Gbg, blivit lite griniga, fått ont i fötterna, blivit hungriga och provat minst 50 klänningar, hitta vi DEN. Ehm... eller DEM. Blev två olika klänningar tillslut. Såhär var det: Jag hittade en sktibra affär med massa fina klänningar. (Den kan jag verkligen rekommendera, Chelsea hette den) Jag provade säkert halva affären och lyckades efter en lååångt stund välja bort alla klänningar, förutom två av dem. Sedan stog jag i en lååångt stund till och skulle bestämma vilken av dem de skulle bli. Kunde inte köpa båda, lite för dyrt. Det hela slutade med att mamma betalade en av dem och jag sken som en sol hela dagen.


På tal om ingenting så har jag hittat en ny beroendelåt! Flipsyde - When It Was Good, så underbart go.

Nu ska jag snart åka till dansen.

"Var det jag som hade tänkt att plugga idag?... Nääe vet du vad, det måste ha varit någon annan!"

Mina damer och herrar...

Här har ni mig

... välkommen till min blogg! Eftersom ni inte vet någonting om mig över huvudtaget så kanske det skulle passa bra att jag berättade lite om mig själv? Lilla Lisa, det vill säga jag, är inte så himla liten, snart 16 år faktiskt. Jag bor i en liten fin "håla" en bit utanför Göteborg. Går snart ur nian och börjar gymnasiet till hösten. På min fria tid tränar jag friidrott och dansar. Vill också nämna att jag har en superfin pojkvän (Simon) och ett helt lass med underbara kompisar (orkar inte skriva alla, ni vet vilka ni är). Jag skulle beskriva mig själv som positiv och ambitiös, men det är ju bara så som jag ser det. Jaa, det var väl mitt liv i ett nötskal.

Hoppas att ni kommer ha någon slags gläjde av min blogg. Jag kommer att skriva om mitt liv och allt som det innebär. Det innebär faktiskt ganska mycket...

RSS 2.0